Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

bimbi

sestra mala isť som mnou minuly týžden 11.2. do PK no pre zle vysledky nemohla isť, ten termín sme mali niekolko mesiacov dohodnutý :-( dnes jej dali nahradný termín do BB 12.3., neboj, oni sa ti určite ozvu, ked zase niekto vypadne :-) ona im aj povedala že pôjde aj do BB, hlavne nech to ma do leta spravene

bimbi

Gina
Presne neviem, som na telefone, maju mi volat ked niektora vypadne, dnes mi sestra povedala ze zatial nic, kazali mi urobit si predoperacne, mozu byt stare mesiac a cakat.. Takze som v miernom strese, lebo sa neviem pripravit dopredu- deti..., ale zase potom nerozmyslam nad tym ze sa bojim, impl. mam zaplatene a poslu ich hned ako mi zavolaju bud do BB al.do Pk.. Ale to moze byt za par dni aj za mesiac, ked to bude po mesiaci, vraj staci len krv znovu ..

jazz24

gina3

posla som ti to teda:)ale naposledy som takto posielala!neber to v zlom:)ja nie som hambliva, aj v lete sa opalujem hore bez:)len nerada by som bola ak by sa moje foto dostali nahodou osobe,ktora by ma poznala a chcela by mi uskodit a to cez net nikdy nevies..dufam som ti aspon pomohla,ci sa velkost zhoduje s tvojou predstavou:)

luciaaa1

xantipa163

:-D :-D myslíš že existuje masersky stôl s otvorom na prsia? :-))))) dobrý napad :-D

baby, ked ste začali šoferovať? som 9dní po operacii a mam automat, čiže nepreradujem rychlosti..

gina3

bimbi
u nás doma je to rovnako:):), minule so smiechom zahlásil, že mi sme tu už jak nejaká sekta:):)
Kedy máš opku?

bimbi

Lelinka
Napis mail na galeria@zoznam.sk, zajacikovi posli svoje foto prs pred opkou so svojim nickom, miery,ci si rodila.. A ona ti obratom posle heslo do galerky
Kam ides na opku a ku komu? Ake impl.si ides davat?

bimbi

Gina
Ja som na tom uplne rovnako, nad inym nerozmyslam, uz sa mi o tom aj sniva a uz sa o tom nemozem rozpravat ani s muzom, lebo uz si mysli, ze mi sibe :-D .. Este , ze je to toto forum, sem chodim jak na klavir :-)

gina3

rita149
takéto povzbudenie potrebujem ako soľ:), veď ja sa teším, ale ten strach je tu stále:), do mája to musím nejako vydržať, možno sa uvolní niečo skôr.