Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

joybryant
úplne chápem tvoje pocity :) Ale taktiež Ti i závidím (ale v dobrom), že už budeš mať po tom:) mňa opka čaká až v lete...:( držkaj sa, nech to máš rýchlo za sebou, držím palce!!!

joybryant

Ahojte Baby. Tuto sobotu mam opku a idem na nu uplne sama. Mam hnacky uz druhy den. Od stresu.. Som si ani nepomyslela ze to ma taky dopad predoperacny strach na cloveka. Som jedina? :)

gina3

jazz24
poslala som mail, prišiel Ti?
Zopakujem to aj tu , prska máš naozaj kráááásne:), dúfam, že aj mne takéto vyčaruje Dr. Červeň:)

bimbi

Luciaaa1
Aj ja som povedala, ze som flexibilna a pojdem aj do BB, aj ked som z Ba a Pk by mi bol lepsi, ale nevadi, len nech to uz budem mat za sebou..tak zajtra budem mat interne a potom uz len cakat :)))