Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

BABYmica09

ja som tiez o opke nepovedala doma nic, mamina by sa bala a stresovala kvoli narkoze tak som nic nepovedala,az rano ked som prisla z opky a zobrala to v pohode.Mne pomahala v tom ze mi papt davala , teda nabrala na tanier. to mi moc pomohlo, spavala som v polosede podlozena vankusmi, takze rano ma zodvihol frajer apotom som sa cely den dvihala sama. chytila som sa pod kolenami a vydvihla ale len brusnymi svalmi.Mamina mi umyvala vlasy, lebo amm dlhe a to by som určite nezvladla.Ja mam rez pod pazusim takze bolest bola riadna ale dalo sa to zvladnut!

BABYmica09

Zuleko
a ta tvoja kamoska mala rez pazuchou? da sa vobec samej zdvihnut z postele?
som tak rozmyslala ze najprv by som nohy dala na zem a potom by som sa vysvihla s trupom hore :D

Zuleko

Babymica09
To či to budeš zvádať sama je individuálne,so mnou bola mamka prvé 3 dni doma,ale mám kámošky,ktoré boli úplne samé bez pomoci a tak isto to v pohode zvládli:-)))

BABYmica09

Mery NR
odprevadi ma brat, no nechcela som im to hovorit ale ked tvrdis ze to bude tazke tak asi im to budem musiet povedat :(
myslela som si ze by som v pohode zvladla vsetko sama v mojom byte, ale asi bude lepsie ak budem u rodicov ...

evitkagitka

Caute kocky,
dnes som sa rozhodla za opku.Len mam strasny strach z narkozy. Podstupili ste niektora augmentaciu v lokalne anesteze? Citala som, ze sa to da. Len ci to robia aj u nas, hm? Moc dakujem za odpoved

Mery NR

babymica09
a kto ťa odprevadí z opky domov? sama určite nemôžeš! prvé dni budeš potrebovať určite pomoc rodičov, sama to nezvládneš. to ti môžu potvrdiť aj ostatné baby po opke..

BABYmica09

Baby boli ste niektora po operacii rez pazuchou sama? ja totiz nechcem aby to nikto vedel z rodicov, chcem ich postavit pred hotovu vec:) len neviem ci zvladnem sama sa zdvihnut z postele a ci nebudem polomrtva :/