Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

ja nerozumiem tej kartičke čo som dostala k implantátom... mám tam napísané GS-AX-370-T a v druhom riadku AX 370 cc :( akú vlastne budem mať podľa tohto výslednú veľkosť? a aký mám profil? nechápem :(((

evitkagitka

rita149

asi mas pravdu, len ked clovek rozmysla nad tym co vetko sa moze v narkoze stat... uz som si skoro povedala, ze sa zmierim aj s plochou hrudou :) Si s vysledkom operacie spokojna?

Mery NR

babymica,
ja som sa tiež maminej reakcie bála najviac a to už mám doma 2 deti :-), povedala som jej o tom len pár dní pred opkou a veľmi milo ma prekvapila. aj po opke sa o mňa oveľa viac starala a bála ako napr. manžel. maminy sú len také, boja sa o nás. uvidíš, že ťa podrží a pochopí aj keď jej to nebude po vôli

Zuleko

Babymica09
Nie ona ma rez pod prsiami,ale vravím všetko záleži od prahu bolesti aký máš ako to tu už bolo spomenuté,ja som od prvého dňa viac menej fungovala sama akurát tie prve dni ma dvíhala mamka:-)

evitkagitka

leus

ked ja z kazdej strany pocuvam "co ked sa nepreberies? " uz teraz mam zaludocne krce a co potom pred operaciou... Z coho mas ty najvacsi strach ?

rita149

evitkagitka

ja som pred opkou rozmyslala ako ty, tiez som nebola nikdy v narkoze a bala som sa. Ale to je nic, nemusis sa bat.V lokalke by som si to nedala nekdy!!! Myslim ze to tu ani nerobia si.