Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Barbarella
Áno som Košičanka:-))Ja už som tam jedno zväčšenie pŕs absolvovala presne pred rokom,ničoho sa neboj:-))Môžem len a len odporúčiť,nedám dopustiť na Chirmed,lekárov a celý personál!:-)))tak to sa akurát potom stretneme keď ja budem odchádzať:-)

Barbarella

Zuleko

jeeej :-) som objednaná na 14:00

si košičanka ? ja áno, ale prídem z Bratislavy, kde momentálne žijem...
čítala som veľa dobrých recenzií na túto kliniku aj lekárov...

xantipa163

evitkagitka
NEODPORUCAM!!!!
Pokila nemas nejake zdravotne problemy, ktore by mohla narkoza skomplikovat, tak sa neboj.
ne v lokalke vyberali implantaty(co je onoho jednoduchsi zakrok a ti poviem, to bol ZAZITOK. Lahla som, kukala som na chirurga a on mi opichaval jazvy a rval(doslova) zo na implose. Si predstav ake to potom musi byt pri augmentacii, ked ti oddeluje svaly od rebier, pcha to tam a co ja viem co este okolo toho.
Takto zaspis za par sekund, ja som mala pocit ze ma zobudzaju po 5 minutach, uplne v pohode.

evitkagitka

rita149

Potesila si ma, dakujem :)Snad to bude ok, aj ked ako sa poznam, este tu budem hystercit :) Idem v polke aprila, chcela som prirodzeny vysledok, tak sme sa s doktorom dohodli na anatomicky tvarovanych a 370 ml. Ty mas ake?

bimbi

Babymica
Ani ja to nepoviem pred opkou rodicom, najradsej by som im to nepovedala vobec ak sa bude dat, moja mama je hrozne proti, odsudzuje baby co si to davaju robit, o svokre ani nehovorim.. Takze ak nemas frajera, co by ti pomohol, nemas nejaku dobru kamosku, co by ti aspon 2-3 dni pomohla? A prinajhorsom po opke to povies mame, ved ta nenecha bez pomoci, nie? :)))

xantipa163

luciaaa1
hej existuje, taky s otvormi na prsia a s dalsim aj na brucho, akoze pre tehotne mamicky. :-)
sisente uz na takom masirovali, ale to je v BB
zatial v BA som nic take nevygooglila :-/

rita149

evitkagitka

no jasne ja som spokojna velmi, jedine čo lutujem je to ze som uz davno nesla na opku.
ja som sa tiez bala ze sa nepreberiem , ale toho sa bat nemusis a ani na to nemysli, keby bolo nejake podozrenie ze by si sa nemala prebrat tak ta neuspia ale ked si zdrava tak sa neboj a nemysli na to, tez sa na prska vazne to stoji zato, uvidis po opke napises ze som mala pravdu.Narkoza je vazne nic, zaspis ani nevies ako a uz sa len z bolestou a prsami paradnymi zobudis :-)
kedy ides nato? a ake davas?

Barbarella

Baby

ja som sa dnes objednala na moju vôbec prvú konzultáciu 9.marca do Chirmed-u Košice. Furt sa mi to preháňa hlavou, ale bojím sa niekomu zdôveriť. Nechcem, aby ma od toho moji známi odhovárali...