Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

A tiez ste isli kocky Same na opku ako pojdem ja? Juj hruza. Akoze ked nejem nepijem alebo citim bolest, hned odpadavam! Mam nenormalne nizky tlak. Budu mat starosti so mnou tam, som volala sestrickam a povedala im. Kocky Bude to Problem?

Mery NR

Lucy1990, xantipa, Luciaaa1, baby vy ste cca. 2 týždne po opke ako ja, že? už máte úplne bezbolestné stavy takto na večer??
lebo mňa ešte stále bolí dolná časť prsa (medzi bradavkou a jazvou), hlavne ľavé prso :-( a keď si na noc ľahnem, mi táto časť aj tvrdne, vám nie? v noci vás už nič netlačí, nebolí? aj kožu tam mám takú citlivú, strašne ma páli

Barbarella

Zuleko

ja inak rozmýšľam aj o rhinoplastike, len neviem, či to v Chirmede robia aj naraz s augmentáciou, lebo inde sa to dá...
keď už je človek pod narkozou, nech to má za sebou...

Zuleko

Barbarella
Tak tu na fóre sa najviac spomína Chirmed,Červeň,Očenáš,ale určite aj iný doktori sú šikovní:-))Ja som prvý krát bola pred rokom vo februári na zväčšení:-))A s tým opaľovaním,čo si sa pýtala,u každého je to inak,ja napríklad na bruchu neviem vôbec spať a kámošky spia bez problémov,tak isto je to asi aj s opaľovaním:-)))

Barbarella

Zuleko

aha...aspoň už vieš, do čoho ideš :-)a kedy si si dávala robiť prvýkrát...?
čítala som tu na fore, že aj ženy z Bratislavy prichádzajú do Chirmedu, tak aj to niečo znamená...

evitkagitka

xantipa163

Do kelu! Ked to takto citam o tom tvojom vyberani, rozmyslam, ci tie kozy vlasne potrebujem... Dufam, ze vysledok bude aspon stat za to. Ale mas pravdu, toto ozaj nepotrebujem ani vidiet, ani pocut.

rita149

evitkagitka

ja mam anatom 300ml.
kto ta bude operovat? ja som bola v BB u Mudr.Červeňa.
ja sa až cudujem ale jas om normalne spavala pred opkou,v den operacie som sa vobec nebala islo to uplne pohodicke.
teš sa velmi je to pekne obdobie, aj ked je tam aj bolest ale vsetko sa da zvladnut.ja by so isla bez porblemov este raz!

sisente

xantipa163

asi si si ma zmylila :) o takom stole ja nic neviem :))) na masazi po op som este ani nebola

baby nebojte sa narkozy, co sa ma stat sa stane, ci narkoza ci ina katastrofa :D

Barbarella

baby,

ktoré ste už dávnejšie po opke...čisto z praktického hľadiska by ma zaujímalo ako si v lete opaľujete chrbát, keď sa nedá ležať na bruchu...?