Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Mery
aha, no pomylila som si ťa :-) ja davam ruky hore od začiatku, ten pohyb ma tiež nebolel, ale večer ako sme prišli z prechadzky som cítila velku unavu a taku zvlaštnu bolesť v prsiach, ale sadla som si a prestalo, asi som sa presilila :-( je mi luto že nemôžem na 100% dodržiavať všetko, ale neda sa :-(

Zuleko

Barbarella
Áno,chcela by som väčšie tak dúfam,že mi štiastie bude naklonené a všetko prebehne podľa plánov:-)Momentálne mám 390,nagor a chcela by som niečo okolo 600 ml možno niečo viac,čo ti môžem poradiť je že si spíš otázky ktoré ťa zaujímajú a čo chces vedieť zosumarizovať sa to nedá,lebo každá považujeme za dôležité niečo iné,čo ti môžem poradit je aby si išla na konzultačku aspoň s takou akou predstavou,čo chceš a akú približnú veľkosť..a aj tak polovicu otázok zabudneš, sa opýtať,to je stále tak budeš v strese zakecáte sa a odídeš s tým,že polku si sa neopýtala:-)Myslím,že všetko dôležité ti zas povie on,prípadne na recepcii..či je lepšie vkladať implantát z pod pazuchy alebo z pod pŕs si nedovolím tvrdiť,každý doktor obhajuje viac menej ten svoj,ktorý najviac preferuje,ja mam implantáty vložené zo spodku pŕs:-)

Mery NR

luciaaa1,
zatiaľ nedvíhala. muž mal doteraz dovolenku a tento týždeň má mama prázdniny, tak zatiaľ sa o neho postarajú (mám syna, nie dcérku :-)). ale podľa dokyho sa po 2-3 týždni už opatrne dá. Lucia1990 písala, že už zdvíhala dcérku. ja sa ešte bojím, to ľavé prso ma ešte pobolieva a mala som ich aj okolo jaziev zaliate krvou tak nechcem riskovať. zajtra idem na kontrolu, strašne sa bojím čo bude, dosť ma to tam štípe a páli :-(. som zvedavá čo mi povie. fungovať už aj ja fungujem, viacmenej od začiatku na 99%. jedine nedvíham syna a ruky si dávam len zarovna oči, vyššie nie.

evitkagitka

rita149

Idem do Ba, dr. Fabry Posonium Clinic. Zatial mam pocit, ze tu vsetky chodia do Kosic. Co je BA horsia? :)Mas implantat pod zlazou? Kolko Ti trvalo kym si sa mohla vratit do prace,resp.skoly? Stacia tie dva tyzdne na ako take zotavenie?
...Ved mozes ist este raz, keby si sa rozhodla pre vacsie :)

luciaaa1

xantipa
taky stôj je dobrý vynalez pre silikonky :-)))

barbora10

pre mna su tvoje prsia TOP1 ;-) možno ani nebudeš potrebovať operaciu, keby ste planovali ešte jedno bola by to aj škoda nie? ja už nepôjdem ani za nič :-))))

Barbarella

Zuleko

takže ideš do väčších ? a prosím, vieš mi poradiť, čo by bolo dôležité a nemala by som sa zabudnúť opýtať na konzultácii ? čo trebárs teba neskôr prekvapilo...
alebo je to všetko tak ,,šité na mieru,, že sa to nedá zovšeobecniť ?
inak, zaujímalo by ma, odkiaľ si mala vkladané a čo si myslíš, že je lepšie, či pod prsiami alebo spod pazuchy ?

luciaaa1

Mery NR
ja som 9 dni po operacii, ja som ale mala aj tie prsia pred týmito pod svalom, tak to asi môže byť ine, podla doktora "malina" :-)))) mna nebolí nič, už od dnes fungujem na 100% sama s malym, normalne sa vratilo všetko do starých kolají, všetky prace..pomoc som mala len minuly týžden, aj to nie 100%, tak dufam že som si nič nepoškodila :-( na štichy idem v sobotu do PK tak uvidim čo mi doktor povie

ale teba som sa chcela spytať, ty si písala že si už malu dvihala? lebo ja som už dnes musela, kedže sme boli sami a pridvihnuť do kočíka, na stoličku a tak..