Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

evitkagitka
no nas je tu z BA kopec a vsetky sme sa trepali do BB, pripadne do PK. Akoze nic proti chirurgom v BA, ale ja som mala skusenost dokopy s 3 chirurgami: jeden co mi implose vkladal pred 15 rokmi, jeden co mi ich vyberal (obaja z BA) a napriek tou som sa dotrepala do BB k Cervenovi.
Preco Fabry? Este stale pustaju domov baby v den opky?

Zuleko

Leus
Hm nechápem,prečo ti to zamietli,keď na stránke majú vypísané,že ponúkajú aj túto možnosť avšak najčastejšie vkladaju z už spomínanej podprsníkovej ryhy..

Zuleko

Barbarella
Nebola som u iných na konzultačke,boli tam predo mnou operované 4 kámošky,ktoré boli velmi spokojné tak som šla rovno tam,a keď som uvidela a porozprávala sa s pánom DR.Kačmárom vedela som,že on bude človek,ktorý ma bude operovať:-))

Barbarella

Zuleko

ďakujem za tip...už si aj spisujem otázky :-)
chcem sa ťa ešte opýtať, či si bola predtým na konzultácii aj u iných lekárov a prípadne aký dojem na teba urobili ?
rozmýšľam aj nad MUDr.Červeňom...