Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

drndula

aku mas velkost tych z bonprixu? ja som si 36/38 objednala, ale mozno mam o trosku mensie prsia ako ty... ja som ich objednavala ked to tu na fore vybehlo a este mi neprisli :( skoda ze tie druhe nemali, boli to krasne farby. Viem ze este jedna baba si ich objednavala, si si s nou aj pisala sa mi zda, jej uz prisli tiez?

rita149

drndula

ty sexica jedna! :-) vydim že aj tvoja zaluba su teraz podprsky! krasne , ta ružova kriklava z bon prixu super! ale krasne su vdaka prsiam paradnym!

ajka1988

ahojte prosím Vás napíšte mi tu niektorá číslo na sestričku v Novomede a na pána doktora červeňa, neviem kde som ich čísla dala. Musím si tam zavolať, lebo mi zabudli vybrať jeden štich. Ďakujem.

ronie

Zuleko
co to musia byt ake bomby. ja mam ist na 515ml a mam obavy aby to nebolo velke a ze po odkojeni uz asi nebudem moct ist na dalsiu ze by mi davali nejake ozruty, ale vidim ze moje obavy su zbytocne. a uz si videla nejake 700 alebo 800? ved to si ani neviem predstavit

rita149

almagest80

ked si zdrava a predoperacne dopadnu dobre, tak sa nemas vobec coho bat.Ale chapem to, ja som sa tiez bala ani nie bolesti ale narkozy.Nemusiš sa bat, len sa teš na nove prska!

almagest80

Evitkagitka
Ahoj,
som rada ze tu niekto zdiela tiez obavy z narkozy..ja taktiez. Ja idem na operaciu 12.3. Mam doma 5 rocnu dcerku a najviac sa bojim narkozy...trombozy. Prsia velmi chcem vacsie ale stale sa zamyslam ci to riziko nie je prilis velke. Potom si zase poviem, ved kolko ludi sa denne operuje a co....a takto stale dookola. :-(

Zuleko

Ronie

Momentálne mám 390,VP nagor okrúhle a chcela by som niečo okolo 600 ml,a som presne rok po prvej operácii:-)Ja som už z tých pŕs úplne pomýlená každý hovorí úplne inak,čo čítam baby na omlazení tie tam radia že ísť na vrch minimálne o 3OO ml naviac,že inak rozdiel skoro nevidia,čo by v mojom prípade znamenalo 700 ml ale to sa mi zdá už prehnané:-)))A dokonca sú tam aj také čo majú 700 a vravia,že ľutujú že si nedali 800-900,takže uvidíme ale chcela by som možno takých 600-620 viac nie:-)))

ronie

Jazz24
sestra ide so mnou na operaciu tiez navrhli jej rovnake implantaty ako mas ty a ked som jej ukazala tvoje prska tak sa do nich uplne zamilovala. takze mam vybavit obrovsku pochvalu, ze ich mas krasne :)

4pegy4
ako sa mas? ako sa citis s novym nostekom? boli? chut sa ti vratila?

Zuleko
ty ides na vacsie ved ich mas paradne? ake mas teraz? a na ake ide? a kolko mas po prvej operacii?

rita149

evitkagitka

ja mam pod svalom, pod zlazu by som si nikdy nedala ani som o tom nerozmyslala. Mne sa od bolesti ulavilo asi tak po 2 tyzdnoch, to z pracou ti neporadim lebo ja nepracujem. Ale myslim tie 2-3 tyzdne určite.Ja som bola na opke v BB lebo ja som chcela aby ma operoval Mudr.Červeň.
Teraz som spokojna z velkostou ale nevylucujem ze po porode pojdem do vacich, ja este nemam deti.Kazda jedna chce vacie :-)