Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

almagest80

joybryant
Tak ja ti drzim ozaj velmi palce. Mas to uz za par doslovne :-)
treba asi verit a mysliet pozitivne a vsetko bude ok a som zvedava ako sa tu ozves ako si dopadla a napises aj ako to cele prebiehalo.
Good luck :-)

Zuleko

Baby neviete ako je to v prípade menštruácie,ak by som ju nádohou dostala v deň Op,viem že Červeň s tým problém nemá,ale neviete mi poradiť ako je to v Chirmede?:)

Zuleko

Ronie

Ak ti doktor schválil 515 ani nerozmýšľaj o menších,vie prečo ti to navrhol,garantujem ti že 90% báb ľutuje po OP že si nedali väčšie prsia,čiže nerozmýšľaj nad menšími a smelo do toho!!:-)Vidíš a tu je presne prípad keď väčšina ľudí ako aj ty si myslí,že 700 800 ml musí vyzerať obrovsky ale vôbec to nie je pravda,stačí si pozrieť fotky kočiek na omlazení čo majú 650-750 že tie prsia síce sú väčšie ale žiadne obryne,takisto aj na loveyourlook,čo je super stránka,majú baby 600 ml a vôbec to pritom tak nevyzerá..všetko záleži od stavby tela a od toho aký ma žena základ,samozrejme,že ak má základ 0 ani so 600 ml nebude mať veľké prsia, a naopak niektorá ktorá ma svoje pekné B stačí aby mala 400 ml a ma veľké 5:-)))

jazz24

ronie

dakujem a drzim palce tebe aj sestre:)

drndula,Lucy1990

uz sa opakujem,ale naozaj krasna praca:) uplne tie prska nadherne zmenia postavu;)uz nech je leto!:))

gina3

dakujem:)urcite aj tebe vycaruje krasne,on ine ani urobit nevie---len krasne:))mailik mi neprisiel..

joybryant

Almagest80
Ja mam tiez trosku obavy lebo som dost taky strachoput a pri kazdej prilezitosti len odpadavam, mam hrozne nizky tlak. Dufam ze Sa prebudim. Idem tuto sobotu.

drndula

Sisente,

No veru,ja som ja tom nebola o nič lepšie,pred tehotenstvom 75B,pi kojeni 75A,hrôza....a ovisnute,Ved si videla na fotke...;(
Pidprsenka objednana,Uz len počkať...Dakujem;)))

drndula

Sisente,

Diky za tip idem ich kuk..no A košík Je asi veeeelmi malý čo?Ja kupujem Dckove kosiky a to Su Nevystuzene s kosticou...ale páči sa mi to hihi

sisente

drndula,

no nemam ani potvrdzujuci mail zeby mi to potvrdili, ale nevadi, lebo som klikla na stranku a su aj tie druhe zelena a tyrkys, tak uz su objednane tie ;) bez aj ty objednat, tu sa mi tato ruzova velmi paci ale ta oranzova je taka obyc, tak sa tesiiim, mali aj 36/38 velkost. na ruzovu sa chystam CK, ale cakam kym mi zavolaju ze dostali moju velkost, lebo mali len A kosiky :D

drndula

Rita,

Hihihi..no povedzme ze teraz je to pasia do nákupu Podprd..;))- konečne sedia VŠETKYYYY...aj mne tá kriklava sa paci viacej,čo Uz keď boli takto pobalene,ale super su,možno by stalo za skúšku aj väčšiu velkost skúsiť bysom vedela porovnať,ale..sadli a som spokojna...;))-

Sisente,

Toto he velkost 36/38,a škoda tých zelených...;( aj keď bola velkost 40/42,možno by bola dobrá...mohla som to urobiť tak de objednať rôzne veľkosti z tychto farieb ..čo Uz.áno,objednala si ich Katka54,a Uz ich ma dávnejšie doma,skús tam zavolať a spýtať sa ako to vyzerá d tvojou objednávkou,možno sa.stala chyba niekde,veď di ich objednávala tuším predimmnou a Uz ich Ja mám...