Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vladka19
Popravde myslím,že tam nebude vôbec žiadne navýšenie lebo nagor štandardne ponúka 620 ml,takže myslím že tam bude rovnaká cena ako pri 390 a to bolo tuším 900 eur,ale nechcem zakríknuť,tak uvidím až po konzultačke...rozdiel bude ak mi da inú značku ,ale ak to bude nagor tak asi bude rovnaká cena...ine je to v prípadoch keď sa vyrábajú rozmery ,ktoré značka implantátu neponúka a to sú už tie mega veľkosti ako napr.800-900...

jazz24

Joybryant

ak ides do pezinka,tak tam nedostanes tabletku,tam je uplne ina anestezia ako v BB..ale vyborna velmi setrna ani zle ti po nej nebude..normalne ti bude ako ked rano vstanes..neboj;)

gina3

jazz24
ten mail Ti prepošlem ešte raz, napísala som niečo viac o sebe, aby si sa kvôli fotkám nebála. Ďakujem Ti ešte raz a verím, že takú nááááádheru akú máš Ty, budem mať aj ja:)

barbora10

luciaaa1

tak to dakujem!vsak ja som maximalne spokojna a ak nebude treba,tak ani do reopky zatial nepojdem.ale ak by raz,tak som normalne rozmyslala,ze ak vacsiu velkost,tak potom ak by bolo mozne anatom.

drndula

joybryant,

ano dostanes, taku malu tabletku ktoru ti daju na izbe pred op, bude ti potom veselsie, ja si pamatam ze mi to dali, dr. urobil bodypaiting a previezli ma na salu, potom uz nic.....som sa prebrala na izbe..
nepozeraj spravy, to ta iba zdeprimuje a riadne zneisti, musis mylsliet pozitivne, vsetky co sme sa nato dali sme tu zive a zdrave...mala proste smolu a zdravotny stav kazdej z nas je iny..tak hlavu hore :P

joybryant

Drdnula, almagest80
Dakujem kocky. Budem Sa Vam hlasit(ked Sa zobudim) ze ako som dopadla a ako to prebehlo.
Ja len za to strach lebo vcera som citala ze umrela zena v cechach pri plastike prs, dostala trombozu a uz Sa neprebrala.
Idem uplne sama na opku. Baby dostanem tam daco na okamzite dobru naladu? :D