Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka54,

No zaves Uz voľačo sem,som zvedava uŽ...TIE jazvy budu pekné,keď ti vypustí stehy,povolí to,a neskôr aj tie hrce sa stratia,musí to časom povoliť ,aj ja som ich take mala..
No a tie Podprdy som objednávala cez telefón doobeda,tak najskôr viem fi ich majú alebo nie,Uz boli vypredané.myslím tie v zelenom...škoda,najprv boli iba veľké čísla a potom Uz ani malé neboli,rychli sa rozchytali...ale eú super,potom pošli foto v nich...

rita149

Katka54

ja som mala tiez tie jazvy vselikae pokrcene po opke ale ako mi vybrali stehy sa to pekne byrovnalo a mam tam len tenucku ciarku.

Katka54

jazz24,

ty máš krásnu tú jazvičku. Ja mám vkladané impl. spod pazuchy a naozaj teraz vyzerajú veľmi škaredo tie moje jazvy. Neskôr pridám fotky.. Som zvedavá, čo povie doktor na kontrole a dúfam, že keď sa štichy vyberú, tak sa to začne vyrovnávať a zostane aj mne len taká tenká čiaročka. Lebo teraz to mám také ciky-caky..

Katka54

Ahoj drndula,

krásne ukážu tie Tvoje prsíčka v tých našich podprsenkách.:) Dúfam, že mne nebudú veľké, lebo na Tebe vyzerajú super a to si mala o dosť väčšie implantáty.. Chcela som si aj ja objednať tú tyrkysovú a zelenú, ale už zas nie sú na sklade, resp. nedajú sa objednať. :(

BABYmica09,

nemusíš sa báť, v BB je narkóza v pohode. Len treba dodržať nariadenia, o ktorých písala aj Rita. My sme tam boli 3 baby na izbe a všetky sme zvládali narkózu úplne v pohode. Proti trombóze dostaneš také špeci sexi pančušky. Držím palce, určite to stojí za to.. :)

janika1531xx

Dievčatá ak váhate nad veľkosťou tak kľudne chodte do väčších. Ja som zväčš.absolvovala pred 2 mesiacmi a išla by som ešte raz a dala by som si aj 600ml aj viac:-D Neviem prečo to na mne tak ukázalo ako keby mi zväčšilo len o jedno číslo.Ked som ich prvýkrát videla tak som bola z toho hotová aké sú veľké a teraz sú také prirodzené brala by som aj väčšie.

rita149

BABYmica09

ja som bola operovana v BB a vobec mi nebolo zle z narkozy.Musis samozrejme rešpektovat to ze pred opkou nejest, nepit, ja som naposledy pila vecer pred opkou asi o 22:00 podom uz nie. Niektore baby to nerespektuju a potom vracaju po opke.

jazz24

BABYmica09

nie urcite nie je zla:)len viem,ze sestricka mi povedala,ked som si pytala tabletku pred,ze v PK sa nedava,ze v BB ano,ale,ze tam je ina anestezia:)ale zla urcite nie,to sa nemusis bat:)

gina 3

ok,pozriem si:)mne islo len o to,ze keby som mala nejaku "nepriatelku" tak aby mi neurobila zle:)sice o ziadnej neviem,ale mozno by sa nejaka nasla:)

dnes prvy krat upratujem sama,tak ze vysavam a tak vsetko..to uz mozem v pohode nie?som mesiac po:)

drndula

Vladka19,

Ďakujem za pochvalu..a to Su okrúhle!!! Aspon vidieť se aj tie pôsobia prirodzene,Nie iba anatomy,hlavne pre tie,čo váhajú a boja sa...;)))
Podprdy Su cipkovane,bez vystuze a bez kostic,pARádne sa nosia,nikde netlacIA...ODPORUČAM