Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

Zuleko

to verim, ze sa tesis, ved to je za chvilku uz tu :) a neskusala si si objednat termin na opku uz vopred telefonicky?
myslim, ze aj keby sa to troska odlozilo, tak by to nebol problem, ved prsia mas uz teraz ukazkove ;-)

Zuleko

Ďakujem:-)Ja sa tak už na to teším,keď tam pôjdem 9.marca na konzultačku:-)))Len dúfam,že sa neteším predčasne,bohvie či to víde a budú mať voľný termín,mám to dosť na tesno a nemôžem hocikedy ísť na op,takže ak to nevíde teraz bude sa to musieť posunúť o pár mesiacov:-)))

Lucy1990

Ahojte kocky, tak dnes som si bola skusat podprdy a sedia mi 75F :-) 70F som skusila a kosicek mi bol trochu mensi a 70G uz nemali..takze bude mensi problem s podprdami, ale tesim sa z nich :-)

margareta123

Zuleko

ved to, ja som tiez trpla, aby som to nedostala presne v tom case... skus nejak uprostred, aby aj keby meskala, aby si mala casovu rezervu :) a drzim samozrejme palce, som zvedava na vysledok, urcite to bude parada! :)

Zuleko

margareta123
Ďakujem,ono je to strašné s tou menštruáciou,ja dtále keď vysadím tabletky tak mi zvykne meškať,čize neviem ako si mám naplánovať op:-)

margareta123

Zuleko

ja som sa pytala v Chrimede, ako je to s tou menstruaciou a bolo mi povedane, ze ak dostanes presne v ten den, tak ta budu operovat, pretoze na zaciatku to krvacanie nezvykne byt velmi silne, ale iny druhy ci dalsi den pocas menstruacie neoperuju, pokial sa dobre pamatam... :)

joybryant

Jazz24
Nedostanem tabletku?? Hm? Jooj. A ja som chcela proti batiu Sa. Vazne je tak setrna? A to koli comu? Dakujem ;))

Zuleko

Vladka19

Áno môže byť,že som písala,že nerobí ale pozerala som normalne veĺkosti a má 560 VP a potom 620 Extra VP,uvidíme všetko záleži od toho čo povie,že bude najlepšie pre mňa:-)))

smalfot

Čaute baby, nepísala som-bola som mimo SR. Xantipa písala, že veľa báb išlo na opku mimo BA. Kvôli cene? Lebo aj v BA sú podľa mňa dobrí doktori. Ja idem v apríli k Dr.Trškovi. Na konzultácii na mňa zapôsobil dobre, dôkladne si ma pomeral a vysvetlil všetko ohľadom opky. Moje kamošky boli u neho, tak aj ja idem. Chcem ešte vidieť nejaké jeho práce v galérke. Musím Zajačikovi poslať moje foto kvôli heslu.