Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Prosim vas,chcem sa spytat :ten pas, ktory ste nosili nad prsami al.krizom na vyrovnanie asymetrie, to vam daju po opke v nemocnici al. ste si to mali objednat spolu s podprdou pred opkou.. Ako mam vediet, ci to budem potrebovat al. nie?

bimbi

Mery NR
Krasne ich mas, fakt!!! 3xsom sa bola na teba pozriet, podla mna super trafil velkost, dufam, ze aj ja take budem mat, ale ja nie som taka drobna ale zas budem mat 370ml, tak snak v pomere k telu budu podobne:) .. Tie tvoje su anatomy?

drndula

Lucuaaaa,

Ak si cetvenove dievča tak mozes po troch týždňoch Nevystuzenu s kosticami cez deň a pooperačnu musíš v noci po dobu aspon 8týždňov tuším...

drndula

Xantipa,

Zopár povzbudivch slov pre lucy1990 pri hľadaní podprsenuek!!!;))
Ale bude.to mať ťažké veru,tak ak nic,bude chodit "naostro"..Ja tiež zháňam 75d a často je problém,keď sú neni akurát moje veľkosti pri pidprdach ktoré sa mi páčia...

luciaaa1

xantipa

daj tip, kde si kupovala :-) ale ešte asi nosíš len pooperačnu, nie? až po 6 týždňoch sa môžu obyčajne, alebo ako to je? no ja sa dozviem viac v sobotu na vybere štichov, ale som zvedava :-)))

xantipa163

Lucy1990
Ty kokos, ze F!!!
Ja som si dnes bola tiez podprdy kupovat, kupila som hned 3. :-)
A akoze prvykrat v zivote so kupovala 75D. :-)
Este s predoslymi implantatmi som mala max. 75C, resp. 80C.

A inak mas co robit v hladani, lebo E a F som videla len take hnusne, ako su tie nase pooperacne. :-)

xantipa163

smalfot
ja som nesla k Cervenovi kvoli cene, ale skusenostiam.
Bola som uz na zakroku u dvoch chirurgov v BA a ok, vsetko dobre dopadlo, ale ziadna informovanost, moj muz mi povedal, nech si najdem normalneho chiruga, ze na cene nezalezi, len nech to je dobry odbornik.
Tak so si nasla Cervena. :-)
O Trskovi ti neviem vela povedat, akurat len to, ze mna chcel operovat uz po 3 mesiacoch po vybrati implosov, co ini chirurgovia odporucaju dat prsiam cas,kludne aj rok, aby sa dali dokopy a nejako zlepsili po predoslom zakroku.
Inak som vseobecne na neho len dobre ohlasy citala.

Zuleko

margareta123
Ale jasné,žiadna katastrofa,aj keby sa odložil termín opky,len to je ta moja trvdrohlavosť mať všetko hneď!:-))A nedávala som si ešte termín op chcela som až po konzultačke,keď budem vedieť všetky info:-)