Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

luciaaa1

ja som pas tieu nosila po opke 10 dni nad prsiami a mam anatom. operoval ma Mudr.Červeň.Mne sa zase zda ze sa pas dava len babam čo mau vkladane spod pazuchy.

Mery NR

bimbi,
ďakujem, mám anatómy. lenže nemám bradavky v rovnakej výške :-(( hádam sa ešte po opuchu upravia. lebo na pravom prsu mám opuch hore a na ľavom dole, ale ževraj ich mám vrodené jedno vyššie jedno nižšie, takže zázraky nečakám

drndula

Luciaaa,

A máš anatomy či okrúhle?pri okrúhlych to dávajú aké či pri abatomoch nevien...Ja mám okrúhle..zobudila som sa ba izbe pi narkóze a bil tam až do vybratia stehov...;)

luciaaa1

drndula
ano červeň ma operoval :-) dakujem :-) no teraz si ma zneistila tým pasom :-( ja som ho našla predvčerom v taške, čo som mala na klinike a nepoužívala som ho, ani si nepamätam, že by mi to hovorili :-(((

bimbi
sestre volali v utorok, či môže v sobotu do PK :-) tak ide, velmi sa potešila, je dobre byť nonstop na telefone, inak bude mať anatomicke ako
lucy1990 tuším..tak asi bude tiež podobný problem s kupou podprseniek :-)

drndula

Bimbumi

Pás Je súčasťou podprsenky,takže sa neboj,dajú ti to spolu,pás dáva dr.po opke,my sme mali to desiateho dna vkuse nosiť,potom dal dolu.AK nemáš asymetriu,nebudeš HP Uz nosiť,AK máš asymetriu,dr.ti povie ako dlho este budeš pás mať a a ako bude ukotveny..Ja Ho este mam skriza na dve hodiny denne a to som 6týždňov po op.

drndula

Bimbumi

Pás Je súčasťou podprsenky,takže sa neboj,dajú ti to spolu,pás dáva dr.po opke,my sme mali to desiateho dna vkuse nosiť,potom dal dolu.AK nemáš asymetriu,nebudeš HP Uz nosiť,AK máš asymetriu,dr.ti povie ako dlho este budeš pás mať a a ako bude ukotveny..Ja Ho este mam skriza na dve hodiny denne a to som 6týždňov po op.

davidoff

vladka19

Ja že tu už nechodíš. Zaujíma ma, ako sa Ti usádzajú prsia a ako to vyzerá? Si spokojná, vidíš rozdiel s tými anatómami?

repka

Lucy1990
tak to ti nezavidim, ja potrbujem 70 F a to je super zázrak dostat ...

..tak ak mate nejake rady tak aj ja privitam :)