Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Repka
Akurát pozerám že 450 ml máš,srand aja mám 390 a nosím normálne obyčajné C podprsenky,a ty máš v podstate len o 60 ml viac čo je zanedbateľný rozdiel a máš o 3 čísla väčšiu podprsenku,to 70 F si ani neviem predstaviť:-)))

jazz24

Joybryant

ano je setrna:)ale neviem presne preco:)pozri si na stranke iem v sekcii anestezia je tam nejake info:)mne to hovorila kamoska co vlastni tu kliniku,ze maju super narkozu:)

katka54

dakujem:) ty mas uz po stehoch?

Lucy1990

Baby, este otazka, odkedy sa da spat na boku? Ja som uz tuto noc spala na takom miernom poloboku, uz ma nebavi stale na chrbte...inak ja od 10.dna robim vsetko, aj som zabudla ze som bola na operacii :-)

Lucy1990

repka

Nasla som jednu velmi ochotnu pani, skus jej napisat mail, ja som si prave objednala 2 Katie Price podprsenky spolu za 25 eur vo velkosti 70G, aj 70F ma vela. Toto je jej mail datexshop@gmail.com :-)

rita149

baby

chcem sa informovať.som 2.5 mesiaca po opke,doteraz som bola bez bolesti a vcera aj v noci som mala bolesti v pravom prsniku, take pichanie dost silne.