Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

zuelko

ja tiez tomu nechapem tym velkostiam podprseniek ako to sedi.ja mam podstatne mensie prsia ako ty mam 300 ml a nosim podprsky 70B,75B a aj 70C zalezi od strihu.sa cudujem ze ty nosiš C kosik.

Lucy1990

xantipa163

Chvalabohu po 3 tyzdnoch si aj ja mozem dat prilezitostne normalnu podprdu na von, ale potom zasa naspat sup do pooperacnej :-)

Lucy1990

Zuleko

70F je vlastne 75E :-) takze ak oblecies aj 75D, tak mate rozdiel 1 cislo. Ked si das vacsie implose, tak budes mat tiez dost velky problem s podprsenkami - to uz ani nevyzera ako podprsenka, ale 2 ciapky :-))

xantipa163

Luciaaa1
Uvidis, co ti povie doktor teraz na kontrole, ja som sa bala, ze mi nakaze nosit pooperacnu 6 tyzdnov den, noc, tak ako Lucy1990, ale mne staci 3 tyzdne, takze uz tento vikend mozem dat na oslavu co idem normalnu podpsenku a nemusim ist v tricku az po krk. :-)

xantipa163

MeryNR
mas ich pekne, nestresuj. Ja ziadnu asymetriu nevidim.
Vy to ako mate u Ocenasa? Ako mas dalej nosit pooperacnu a ako dalej riesit jazvy?

xantipa163

Luciaaa1
U nas, v nasej mestskej bratislavskej casti som kupovala podprdy, ani neviem ako sa ten obchod vola. Chcela som ist do Auparku, ale ja som na nervy v tych obchodnych centrach, viac ako hodina tam a boli ma hlava.
Inak to je aka parada, kupit podprdu v style, ze pozriem, vezmem, skusim a paradne sedi...nehladat tam ziadne vypchavky, ci ine podpory na vytvorenie efektu nejakych prs.
Ked som mala este tie 150ml, tak po tyh kojeniach a rokoch vseobecne sa dost zmensili, takze som aj s implosmi nosila take mierne puh-upkove.

luciaaa1

mery NR

aj ja mam pocit, že mam jemnu asimetriu, tiež dufam, že sa ešte nejak vyformuju a potom určite dam normalne fotky, hlavne nech zmiznu modriny :-) a maš krasne prsia aj tak ;-)

luciaaa1

drndula
vpohodke :-) rozlúštim, velmi pekne ďakujem za odpoved :-)
hmm, super, nepoužívam ho :-( ani som nevedela kam by som ho dala, takže nad prsia..

rita149
aj tebe dakujem, mam rez pod prsom, aj xantipa mi písala že je to asi pri vkladaní spod pazuchy..snad ano