Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

s tými veľkosťami som bola úplne v tom, že čísla znamenajú obvod hrudníka a písmená zas veľkosť košíka.. takže to tak nie je?

drndula

Lucy1990

Priznám sa ze doteraz som ti mysleka zr viem akú velkost mam no ...si mi dobré 75D,čo. sú štvorky prsia nie?od mi bude sediet velkost 80C tak to znamená čo?aké číslo pŕs to je?trojky?tak aku velkost potom mam?...;p

Lucy1990

lucy009

80D = 75 E ;-)

75 je zakladna velkost kosicka, 70 je zmenseny kosik a 80 je zvacseny kosik.

Preto ked napr. mne bola v kosicku dobra 75F, tak musim pozerat 70G, pretoze 70 je zmenseny kosicek. Dufam, ze som to dobre vysvetlila.

lucy009

lucy1990
ja som z toho jelen z toho cislovania podprd :) Mam 2 podprdy 80D a su mi dobre,ale pri tom mam obvod 75 a 75D mi bol maly kosik. Akej velkosti potom zodpoveda 80D pri mojom obvode 75 ??

xantipa163

MeryNR
no mi mame jazvy lepit takou priedusnou paskou, Lucy1990 to napisala, ze tzv. tape-ovanie, aby ta paska permanetne tlacila na jazvu a jazva by tym padom nemala vystupit, ale zostat rovna(hladka).
Ja som sa aj doktora pytala na kremy, silikonove platky, ale ze zatial toto prelepovanie staci a keby bolo treba, tak budem riesit, ale to az pri najblizsej kontrole. S Lucy ideme koncom marca.
No a tu pooperacnu sice uz od buduceho tyzdna nemusim, ale este ju urcite co to ponosim, este ma bez nej prsia bolia, tak podla potreby, som si uz na nu zvykla. :-)

Mery NR

xantipa163
pooperačnú 6 týždňov nonstop :-(, takže ja ešte 4 týždne. už som si v HM aj skúšala normálne, lenže prsia mám zatiaľ dosť tvrdé a tak čudne na mne sedeli všetky.. a jazvy si už nemusím preliepať, vlastne na čo si ich vy preliepate, kvôli čomu, je to na niečo dobré? ja ich mám utierať tampónom namočenom v repíkovom odvare (na lepšie hojenie), po sprchovaní riadne presušiť a natierať (masírovať) prsia aj jazvy Lioton gelom (zmierni opuch). kontrolu mám AŽ za 2 mesiace. ale hovoril, že ich mám v poriadku, tak sa nemám čoho báť. jedine tie bradavky ma trošku hnevajú, ale inak som spokojná aj veľkosťovo aj tvarovo.
deti už zdvíhate na ruky?

drndula

Sisente,

Ja mam pod 73cm a cez 89-90 AK som dobre merala...ale skusim este raz premerat,doteraz som to nemerala,nejako má to nezaujímalo,ale Podprdy nám 75D,Nevystuzene s kosticou...;))

Zuleko

Lucy1990
Haha to si ma teraz pobavila s tými dvoma čiapkami:-)))))

Rita149
No vážne skoro všetky mám C až na jednu z HM tú mam D ale je vystužená:-))))a to mám prosím pekne 390 ml:-))))