Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

vladka19

tak nezdá sa mi že by si bola spokojná, alebo sa mýlim? Teda bodaj by si bola, ale sledovala som čo si tu písala a podľa Tvojich nedávnych posledných príspevkov to spokojnosť nebola, preto sa pýtam, či sa niečo zmenilo..... píšeš že nie tak preto sa pýtam

lucy009

Lucy1990
no jasne uz chapem, uz som v obraze :D
doteraz som bola v tom ze mam 75D,(podla obvodu pod prsiami) takze mam vlastne 75E ;).Tak nabuduce idem skusat E-ckove podprdy ;). myslela som ze ked je napr. 70D,75D,80D... tak velkost kosikov je rovnaka akurat obvod podprdy je vacsi.. takze cim vacsie cislo tym aj vacsi kosik a naopak cim mensie cislo tym mensi kosik:),ale smerodatnych je 75, tak vdaka za vysvetlenie ;)).
wooow..ze 6 tak ty si aka lolo ;)))) a to si ich normalne takto vytasila na svokru?? ved ta musela okoktaviet :D
ale mas ich fakt pecky, sumerne ,na tebe vyniknu lebo si utlucka v hrudniku a krasne velke kozy ;)

Lucy1990

Tak to verim ze 85E je riadna capicka :-) ja mam docela malu hlavu, tak muz si robi srandu, ze mam prso velke ako hlavu :-D inak vacsina bab hovori, ze na fotke posobia prsia vacsie, ale u mna opak, na fotkach vyzeraju mensie ako v skutocnosti, dnes ich videla svokra a skoro odpadla ze ake obrovske :-) ved aj podla cislovania su to 6tky :-D

Petulielienka

Lucy1990
Pravdu máááš ;-) napríklad moja mama je silnejšia a má aj veľké prsia,podprsenku nosí 85DD alebo E a to sa nedá porovnať so 75E,pretože čím vačší obvod tým aj košik..to ti poviem že sú čiapky,teda môj malý ked sme u nich a zbadá nejakú maminu podprdu na sušiaku hneď je na hlave ;-) sadne jak uliata a to má hlavu ako melónik ;-)

Lucy1990

Mery NR, drndula

Kosicky sa menia s obvodom. 75B nie je rovnaky kosik ako 80B (ten je vacsi, ako na podprsenke 75C). To ako sa oznacuju velkosti prs ma az tak netrapi, ci mam 4ky alebo 5ky :-)) ale zakladny kosik je pri obvode 75, obvod 70 ma zmenseny kosik a obvod 80 zasa zvacseny. Takze ja sa riadim obvodom 75 co sa tyka oznacenia velkosti prs. Dufam ze je to chapatelne :-)))

davidoff

vladka19

a teraz čo? Na kontroly chodíš? Čo si sa rozprávala s doktorom, povedala si mu že si si to nemyslela že to takto dopadne? Čo Ti vlastne povedal doktor?

Barbarella

čaute babenky :-)

tak už som objednaná aj ku druhému lekárovi na konzultáciu...tak už len vyčkať ten čas dovtedy...budem sa zatiaľ aspoň inšpirovať vašimi pozitívnymi príspevkami :-)