Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

ingrid 05
ja som šoferovala 10deň po opke a to som tiež pacientka od Očenáša.Tak na ten 14 deň to úplne v pohode zvládneš.

ingrid 05

Mery NR

... ano, som Očenašova operantka, včera som bola na kontrole, ale o prelepovaní jaziev nič nehovoril... iba omývať s repíkom, nechať riadne vysušiť a následne tie masáže... a šoférovanie tiež až po mesiaci... ale v pondelok začína škola krúžky a nechce sa mi to absolvovať peši, asi to skúsim autom, to už budem 14 dní po..

Mery NR

ingrid05,
ja som si myslela, že spať na boku môžem už teraz po 2 týždňoch, ale Očenáš hovoril, že radšej až po mesiaci, tak to dodržím. ty si tiež od Očenáša? prelepuješ si jazvu, alebo nie?
dnes som prvý krát šoférovala, išla som ako poserko, ale dalo sa :-) vy už šoférujete? lebo aj to šoférovanie mi hovoril, že radšej ešte nie. lenže budem musieť aj zajtra so synom k dokymu

Zuleko

Rita149

Akurát pozerám,že máš VS podprsenku tú tigrovanú,ak sa nemýlim ako si s ňou spokojná,ja tiež uvažujem,že si objednám:-))A prosím ťa povedz mi čo robíš so svojou postavou,lebo mám po zhliadnutí tvojich fotiek depresiu:-)))Krásna postava!

Zuleko

Ingrid 05

U každej je to spanie na boku iné,ja som začala spať na boku cca. od tretieho týždňa po Op.Mne lekár povedal,že ak mi to telo dovolí a nebude ma to bolieť tak kľudne už môžem spať na boku..a napríklad na bruchu sa mi nedá spať vôbec a to som rok po op:-)

ingrid 05

... mne doktor povedal, že WOBENZYM stačí brať tak po dobu cca 10 dní po opke, dnes som 10.deň ale ešte tam mám na 2 dni. Tie doberiem a viac už nekúpim. Teraz si mám tak ako Mery NR jazvy oštrovať repíkom a robiť jemné krúživé masáže liotonom... ale dievčatá, chcem sa spýtať, odkedy sa dá spať na boku?

gossip_girl

Mery, davidoff,

dakujem baby, no uvidim teda, ten lotion gel si urcite kupim, chcela som si to uz dobredu nachystat a kolko tak stoji tento gel a bude mi asi stacit jedna tuba nie? ten wobenzyn teda uvidim, mozno nebude treba, ked dr. cerven ho nekaze.

Mery NR

gossip girl
lioton gel je na opuchy a modrinky a wobenzyn na hojenie rán, kľudne tieto dva môžeš kombinovať. ja tiež beriem aj jedno aj druhé. a okrem toho si dávam aj repíkové obklady na ranky. keď si chceš kúpiť wobenzyn kúp si len 100ks, to ti bude stačiť. ja ho beriem 3x4 ks, poprípade keď sa ti minie a budeš ho chcieť ďalej brať si dokúpiš 40 ks balenie.

davidoff

gossip_girl

začala som to brať asi 4 dni po OP-ke, ale doktor mi povedal že 5 tabletiek za deň stačí a nebrala som to dlho, ale ako tu čítam každá to tu bere inak, spýtaj sa svojho doktora, ale ja by som si to už nekupovala, keby že idem znovu do OP-ky, to je len môj názor, ale neublížiš tomu keď si to kúpiš, ja som si tým myslím ale ani nepomohla, možno pre ten pocit :) a lioton gel som si natierala keď sa mi spravila modrinka, rýchlejšie mi ustúpila a nakoniec zmizla :)

gossip_girl

davidoff,

prosim ta som sa chcela opytat, ze ty si si davala ten wobenzyn ze? Aj ked to doktor nedoporucuje? Lebo som sa chcela opytat, ze kolko myslis ze si mam kupit a ci k tomu aj lotion gel alebo to uz nekombinovat? dakujem