Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

zuelko

nechapem prečo by ti nedali vacie, určire daju ked si nemala doteraz ziadne problemi tak ti daju, mne sa na prvy krat viacej nezmestilo,ale na druhy krat povedal ze nebude problem.A viem ze teraz tam jedej babe objednavali 650ml, takze velke implantaty sa davaju.Vo vcerajsom plus 7 dni na poslednej strane su cesky a ta julia neviem priezvisko ma jake obrovske , ja som videla video ked bola na druhe zvacenie ona tam tusim 700ml ma ak nie ja viac a je totalne chuda.

Lucy1990

vladka19

Mne dal doktor Cerven na prvy krat preto tolko ml, pretoze keby mi dal menej, musel by robit aj modelaciu a kedze som chcela velke, a mam aj priestranny hrudnik plus vykojene prska do toho, tak sa nebal dat vacsi implantat. Sa smial, ze klamem telom, ale na mne tie implantaty nevyzeraju az take velke, proste mam siroky hrudnik. Ked som bola na stichoch, tak hovoril, ze by bol mozno krajsi efekt aj s vacsimi, ale jednoducho na prvykrat si viac netrufol. Ja som uplne prva, ktorej spravil na prvykrat tych 515 ml.

Zuleko

Vladka19

Hm netuším prečo jej to nechceli urobiť,možno je chudá veľmi alebo ma úzky hrudník,nedostatočne veľkú žľazu alebo možno naozaj to nechcú a ani neurobia..a odídem z dlhým nosom odtiaľ,ale napríklad keď som volala na recepciu tak som povedala sestričke že chcem ísť na výmenu implantátov za väčšie okolo 600 ml a povedala že ok,tak si myslím,že ak by to naozaj nerobili vôbec tak mi rovno povie nedá sa bohužiaľ..neviem ja..:/

evitkagitka

almagest80

Ahoj, v tomto ťa úplne chápem. Mne sa tiež stále striedajú rovnaké psychostavy. Na jednej strane tie prsia veľmi chcem, na druhej sa bojim. Neviem ako ty, ale v narkoze som ešte nebola. Ja som si este aj koleno dala robiť v spinale :) A k tej tromboze... Ak uzivas jednozlozkovu antikoncepciu a fajcis, riziko trombozy tu je. Ale ak by aj v tele nejaký trombus bol, myslím, že je úplne jedno, či v tom čase budeš pod narkozou alebo niekde na káve, môže to dopadnúť úplne rovnako. Neboj, zvládli to iné, zvladneme to aj my! Stále sa presviedcam, že mi to za to stojí, no nie ?

Zuleko

Rita149
Na fotke to úplne vyzerá,že ti sadla ako ulita,ja som už viac krát rozmýšľala,že si objednám tie VS podprsenky,ale trochu sa bojim,lebo viem ,že viac menej sú všetky dosť vypchaté.Ja som napríklad rok po Op, a nemám uplné mäkké prsia v porovnaní s kámoškami čo majú ten istý implantát ich mám dosť tvrdé,to je u každého individuálne,mne to niejako nezmäklo:-))))Ale ani mi to nevadí:-))

rita149

zuelko

ja mam zase depresiu ked pozeram na tvoje krasne a hlavne velke prsia :-)))ale nie, ja som spokojna z mojimi aj ked jasne ze by som brala hned vacie, ale necham to az ak raz budem rodit tak potom dam vacie, ved som sa o tom bavila aj z doktorom a povedal ze ked mam teraz 300vp tak nabuduce možem mat 500vp anatom alebo 450vp gulate aby bolo vydno rozdiel.Ale dohodli sme sa az po porode.

ta tigrova VS podprksa je super krasna bola, ale dala som ju kamoske, lebo mi nesedela dobre, na foto to mozno nevyzera, ale nesedela , trcali mi stale bradavky von :-) Dnes mi prisla z VS taka kriklavo ruzova ta mi sedi dobre, lebo nie je taka vystuzena ako bola ta trigrova.Ale ak ti mozem doporucit tak v HM maju teraz krasnu tigrovu podprsku, ja som si tam kupila. ved dnes pofotim a poslem do galerky. Ta sedi dobre.Ja som 2.5 mesiaca po opke cize moje prsia su este neni uplne zmaknute tak este nesedia tie podprsky na 100%.

Zuleko

kopu slovenských playmate má veľké implantáty,tak zas neverím,žeby to lekári robili keby to bolo take rizikové,a skoro všetky chodia k Červeňovi, a jeho považujem za profesionála veľkého čiže neverím,žeby im to odobril keď by to mohlo mať vážne následky...

davidoff

vladka19

to nesúhlasím, mám viac kamošiek čo išli do väčších aj z okrúhlych do anatómov a prsia majú pekné, videla som ich aj naživo a nepovedala by som že majú dve operácie za sebou. Ale je pravda, že ony nemali problémy s prvými implošmi, len chceli väčšie. Preto ísť do väčších by som sa nebála.

Zuleko

Vladka19

No veď ale u mňa by šlo o druhú operáciu,čiže nevidím dôvod prečo by mi to nemali urobiť, Červeň bežne vkladá babám 500-600 síce je pravda že na druhý krát ale vkladá.