Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

evitkagitka

ty si este asi na opke prs nebole ze?
lebo keby ano tak by si nenapisala ze co je na to zle ked ides v den opky domov :-)
ved pochopis ked bude po opke ci by si bola rada ze by si isla domov!Ja som mala dost bolesti a som rada ze som tam cez noc bola, dostala som infuzie lieky a na druhy den mi bolo podstatne lepsie, neviem si prectavit čo by som doma robila.

a to z velkostou, no ja neviem ake ti doktor navrhol či sa daju dat aj vacie.Ja mam maximum co mi mohol na prvy krat dat a este som nerodila tak son rada ze mam rezervu na buduce ak pojdem lebo je jasne ze tieto nebudem mat v tele 20 rokov. Vieš každa jedna bab chce vacie po case.

Lucy1990

xantipa163

Uz to budu v sobotu 3 tyzdne :-))) podprdy mas nachystane? :-D mne dnes poslali co som si cez net objednala, tak som zvedava ako budu sediet, budem mat take jemne vystuzene, mam ich radsej. Hadam v pondelok su doma a cvaknem sa.

nellyy

evitkagitka

Bola som aj ja u Fábryho pozrieť, ale priznám sa, keď mi povedal, že 2 hodky po prebratí šup domou a operuje v tom rodinnom dome...bože nešla by som do toho....
Bola som tam len kôly info ja som chcela opku vždy len u doktora Červeňa

Lucy1990

evitkagitka

Suhlasim so xantipou, ja pokladam za dolezite tu jednu noc tam spat, si pod dohladom doktora, keby sa nieco stalo, vie pohotovo reagovat. Predsalen je to operacia a nie trhanie zuba...

xantipa163

evitkagitka
ja nemam proti Fabrymu nic, len sa mi nezda zodpovedne, pustit pacientu v den opky domov, ked je najvacsie riziko trombozy, krvacania a pod.
Ked zacnes doma krvacat,tak co urobis?
Nas po opke dost casto chodili kontrolovat sestricky a aj doktor prisiel viackrat skontrolovat, prehmatat ci sa prsniky nenalievaju krvou.

evitkagitka

rita149
takze si mám dat rovno väčšie, nech ich potom nemusím meniť ? :)

xantipa163

vieš, to sa takto nedá zovseobecnovat. Rozhodla som sa pre Dr.Fabryho, lebo mám na neho odporúčanie od iného lekára,ktorého žene robil prsia. A celkovo sa mi páči výsledok jeho prace, pri niektorých prípadoch pred a po...Klobúk dolu. Hm, a čo je zle na tom , že môžeš ísť v den opky domov ? Pokial nie sú komplikácie, nevidím v tom problém.

evitkagitka

rita149
takze si mám dat rovno väčšie, nech ich potom nemusím meniť ? :)

xantipa163

vieš, to sa takto nedá zovseobecnovat. Rozhodla som sa pre Dr.Fabryho, lebo mám na neho odporúčanie od iného lekára,ktorého žene robil prsia. A celkovo sa mi páči výsledok jeho prace, pri niektorých prípadoch pred a po...Klobúk dolu. Hm, a čo je zle na tom , že môžeš ísť v den opky domov ? Pokial nie sú komplikácie, nevidím v tom problém.

Zuleko

rita149

Áno áno viem Julie Zugarová sa volá a ona má 830 ml,najprv mala 375 a po druhej OP 830:-)))ale ona už ma riadne delá!:-)))Ja v tom tiež nevidím problém prečo by som väčšie nemohla mať,už nech je 9.marca nech viem na čom som:-)