Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

bimbi

nevadí :-) tiež som sa nebala bolesti, ale ako to zvladnem s malym, on ma svoj vlastný rozum a nerozumie tomu, že ho zdvihnuť nemôžem, plače až kým si to nevyplače :-)))) môj ma cca 13kg a 22mes.

Mery NR

tenda1,
aj mňa bolia bradavky, mám ich veľmi citlivé, tak ma pália na dotyk. ja si ich sem tam natriem s panthenol krémom. sama som si ho naordinovala, je na podráždenú pokožku, hádam si neuškodím. Mudr. Kováč na prvej kontrole mi hovoril, že to môžem mať od toho, že som len krátko po kojení /7 mesiacov/. A na fotkách to možno nie je až tak vidieť ale nemám ich v rovnakej výške :-( Jednu vyššie ako druhú, vyzerá to trošku blbo. doky hovoril, že som ich mala vrodené takto, preto tá asimetria. ale ešte mám aj opuch, tak sa spolieham na to, že sa potom trošku upravia. ale celkovo som spokojná, Mudr.Očenáš to lepšie ani nemohol spraviť podľa mňa :-) už sa neviem dočkať kedy budem po šiestich týždňoch ako ty

Lucy1990

bimbi

Naozaj sa to da zvladnut, ja som tiez od cca tyzdna s malou samostatna, aj ju zdvihnem a to uz ma 14 kg :-))

bimbi

Luciaaa1
Si pre mna velka inspiracia, dufam, ze to tiez takto zvladnem cim skor normalne fungovat s tym mojim malym clovekom, zavislakom na "hopa"..toho sa viac hrozim ako bolesti po opke al.narkozy :-)

bimbi

Luciaaa1
Si pre mna velka inspiracia, dufam, ze to tiez takto zvladnem cim skor normalne fungovat s tym mojim malym clovekom, zavislakom na "hopa"..toho sa viac hrozim ako bolesti po opke al.narkozy :-)

bimbi

Luciaaa1

luciaaa1

vladka19

až teraz som sa vlastne dočítala ake problemy maš za sebou, ja ťa obdivujem, aj preto, že si tu o tom dokazala písať, poslať fotky a stale odpovedaš, ja som v tomto slaboch, uzavrela by som sa pred celym svetom, a s nikym nekomunikovala, si určite jedna z mala a si silna, držím pace, nech to všetko dobojuješ do uspešneho konca

luciaaa1

Petulielienka

už od pondelka fungujem uplne sama, len týžden bola pomoc, normalka von, nakupiť, navariť, ked plače čupnem si k nemu a stiskame sa, no chce isť "hopa" tak sa stalo že som ho musela zobrať na ruky, inak cirkus najväčší :-) je to ťažšie, ale ked som sa na to dala, dobojujem :-)