Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

inak s panom doktorom Červeňom som bola velmi spokojna, s jeho prístupom, je to ludsky a inteligentny človek, som rada, že som si ho vybrala, dokonca mi po 2 dnoch od operacie telefonoval, či je všetko vporiadku, ako sa cítim, či mám od maleho klud :-))) počul, ako vystrajal, ked ma tam priviezli :-) a telefonovanie asi nie je štandartne, no kvoli mojim problemom sa informoval, dufam že prsia trošku odpuchnu a sadnu, lebo zatial sa mi zdaju veeelmi velke :-)

luciaaa1

vladka

pred 5,5r som bola u fabryho a teraz vo februari po tehotenstve a odkojení som išla k červeňovi na vymenu, dlho som si zisťovala, kto je teraz najlepší a hlavne som mala prioritu spať na klinike, nie hned po operacii domov, fabry mi daval prve 300ml anatomicke ES, s vysledkom som bola velmi spokojna, až na nepríjemnosť, ktora sa mi stala, červeň 500ml gulate ES, dufam že spokojna budem tiež :-)

Zuleko

Vladka19

Som rada,lebo by ma mrzelo keby,že náhodou som sa ťa niejako dotkla,preto som napísala aby nedošlo k nedorzomumeniu..a presne ako hovoríš,každý si aj tak urobí po svojom a to je aj správne každý máme inú predstavu čo chceme a čo sa nám páči,často krát na úkor toho že si nevážime a nie sme spokojné s tým čo máme..viď príklad ja kopu žien by dalo hocičo aby malo prsia takej veľkosti ako ja a ja nie musím vymýšľať,ale neviem proti samej sebe bojovať..ja tiež dúfam,že toto fórum nezanikne a bude pomáhať kočkám..a dúfam,že aj ty tu budeš chodiť a prispievať,a hlavne ti držím palce nech je všetko dobré..

Mery NR

xantipa
ja som si pred pár hodinami dala ten vatový tampón na bradavky a je to oveľa lepší pocit. kalciovú masť, ako mi poradila tina33 som nenašla, tak som si na bradavky nahrubo natrela bepanten krém (tiež vhodný na podráždené bradavky) a na to ten vatový tampón a musím ti povedať, je to fakt úľava. presne ako píšeš, nie je to ani bolesť ale také sú podráždené ako pri kojení.
rita149
tie tigrové podprdy v HM som si aj ja skúšala, sú svetové :-) aj sa rýchlo míňajú, lebo mali len posledné kusy. len ja ich mám ešte ako plecháče, takže na mne moc nesedeli.

luciaaa1

evitkagitka

ja som mala od fabryho tiež na každej strane drenaž, bolo mi povedane že sa naplnia max.do jednej tretiny, no s hrôzou som okolo 19-20h zistila že mam lavu nadobku plnu a 4h! som sa nevedela nikomu dovolať, sestrička mi o polnoci volala že bola na pyžamovej party (doktor červeň si ma podla toho zapamätal, teraz už usmevne:-) ) prišli aj s doktorom pre mna, o polnoci som ležala na operčnom stole, anesteziolog dorazil z dcerinej stužkovej-ktovie či fakt nič nepil, toto riešiť už nebudem a museli mi ten prsník rezať, krv poodsavať, potom bolo našťastie už všetko ok, ked ma ale pre operaciou "odbalili" ten lavy prsník mal asi číslo 10 ako bol naliaty krvou, kedže do flaštičky sa už 4h nič nezmestilo, no a do rana som spala v miestnosti kde ma operovali aj so sestričkou, nemaju tam žiadnu inu miestnosť, okrem vyšetrovne, kam chodia pacientky na konzultacie, je to tvoje rozhodnutie, prajem ti vela šťastia.

rita149

adka_22

kraaasne, nemam viac čo dodat ved ja som si dala tu istu velkost implantatu kvoli tebe lebo sa mi pacia tvoje prska.
a mame rovnaku podprsku VS len ty maš oranzovu a ja ruzovu :-)

Lucy1990

evitkagitka

Ja viem tak, ze aj doktor Trska dava dreny a pacientky nechava prespat az 2 dni na klinike. Takze drenaz nie je liekom na vsetko.