Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Selin

ďakujem,že si sa ozvala budem ich musieť presvedčiť niejako:-))

Vladka19

Áno ja som bola ale v decembri minulého roku a vtedy sme sa bavili o 600 ml krutil hlavou ale vravel že ok,ale teraz bola známa a jej povedal že buď berie 300 alebo ju nebudu operovať,že uplne prisny postoj.Ale možno sa to týka kočiek,ktoré sú veľmi štíhle a nemajú žiadne prsia.Teda aspoň dúfam,že je to tak

drndula

Baby,

Ja som kojila len tri mesiace,čiže môj syn toto nemá ako okomentovat ale neušlo mu se má mamina väčší hrudník,teda prsia..len,kukal a kukal..ale nepovedal nic...Fuka mi ich doteraz lebo vie ze maminu to bolelo tam;))) a párkrát sa spýtal ze čo to je keďže to doteraz nevidel,,hmmm...v takej kvalite a veľkosti..inak ok,pohoda..ale všimnút si vsimol veru,a to má len tri roky,vsimave sú ozaj...

tina33

mery nr

ja som si ju vyprala a dala do pračky vyžmýkať na 1200 otačok a dala na radiator a za 20min.bola suchá.

pupavicka7

Mery NR
ako pises aj moja si stale vsetko vsima,aj tu komentuje ked pozeram galerku a poviem mi ze mi netreba velke ciciky take mam pekne ona si ich dobre pamata lebo do 2-rokou som ju kojila :-) su tie deti vsimave, vsak :-)

Mery NR

tina33
ďakujem za radu, idem si to hneď vyskúšať.
dnes som si chcela aj svoju sťahovaciu smraďošku vyprať, ale neviem ako na to. mám si ju potom rýchlo fénom vysušiť, alebo ako ste ju narýchlo sušili??

Mery NR

ohľadom tých detí. ja mám doma aj 6 ročného syna, ktorý si všimne už aj to keď si len nechty prelakujem a tento týždeň ma on fotil do galerky a tie prsia si vôbec nevšimol, že by boli väčšie. sama nechápem ako to je možno, však to je riadny skok z mojich lentiliek čo videl do teraz v sprche :-) len si pod nos mrmle, že "zase si tie cecky pozeráš" :-))

tina33

Mary NR

ahoj poradím Ti daj si calciovu masť a prilož si na to odličovacie tampony.Aj ja som mala strašne citlivé bradavky.A ta calciová masť sa použiva aj pri kojení velmi pomáha.

ingrid 05

pupavicka7

...som živnostníčka, takže som si prácu zariadila tak, že 2 týždne v kľude, ale od pondelka začínam... a v podstate robím doma, takže si môžem kedykoľvek dať pauzičku :) mojej malej (8 rokov) som to nepovedala, ale ani nepostrehla,lebo zatiaľ som stiahnutá v tej podprde.. takže všetko v pohode