Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

pupavicka7

... to ani neboli bolesti, iba také tlaky, napätie... mňa najviac bolel chrbát, lebo neviem spávať na chrbte, ale to už nejak vydržím, lebo stojí to za to...

pupavicka7

ingrid 05
naozaj sa tesim s tebou dufam ze aj ja sa toho este dozijem :-)a ako dlho budes PN ??a co doma vsetko ok a co deti ako to zobrali??ja mam z toho obavu z mojem malej ma 6 r.

pupavicka7

ingrid 05
..teras som pozerala postu ,diky za spravu tak som rada ,ze este si sla aj skor a je to vsetko super ,ja este stale uvazujem ani nebolo teras casu nejako ale stale to chcem :-) a bolesti ake boly a este mas ???

Lucy1990

Mery NR

Ja uz ziadne bolesti nemam, ani neviem ze som bola na operacii cca od 10 dna aj ked rano vstanem nic necitim...

Zuleko

baby nebola teraz niektorá z Vás v Chirmede na konzultačke??že vraj už nechcú dávať veľké implantáty,neviem čo je na tom pravdy:(Známa tam bola a odporúčil jej max 270-300 viac nie.

pupavicka7

ingrid 05
AHOJ ,tak som rada ze je vsetko ok dlhsie som tu nebola ,tak ako bolo dalo sa to vydrzat ?uz si tazden po tak super,ako sa citis a foto do galerky nedas ja ho mam no zatial len pred ,este nemam jasno.

ingrid 05

Mery NR

... čo sa týka citlivosti bradaviek, tak mne doktor poradil dať si na bradavku pod podprsenku odličovací tampón, ale mne to nestačilo, tak som si vytiahla vankúšiky z push up podprsenky (veď ju už potrebovať nebudem) a dala som si tam tie, zmiernilo to tú bolesť...

luciaaa1

mery NR
ked mam ťažší den, ako včera, že som sa nezastavila cely den a tlačila som kočík a nakupovala, varila, tak som potom mala take nepríjemne pocity v prsiach, aj výčitky, ale potom to prešlo, v lavom ma dosť pichalo, ale nejaka bolesť to nie

Mery NR

luciaaaa, lucy1990
vy cez deň už žiadne bolesti necítite? lebo mňa ešte dolná časť pŕs sem tam pobolieva keď sa namáham, aj v noci keď ležím mi ešte niekedy tvrdnú.