Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evitkagitka

Kocky,

Fabry dáva na každý operovany prsnik drenaz, nech môžu krv a prípadné malé tromby odísť. Stehy sú vstrebatelne, takze netreba nič vyberať,tesne po zobudeni dáva infuzku s liekmi proti bolesti a o dva dni po opke je dalsia kontrola. Ale ak s ním máte niektorá negatívnu skúsenosť, popripade ho môžete porovnať s iným lekárom,sem s tym. Ešte vždy si to môžem rozmyslieť.Ďakujem

Zuleko

Vladka19

Neviem,či si to zobrala v zlom ako som to napísala,ale zrejme z tvojej vety nech si každý robí čo chce asi áno..tak sa ti ospravedlňujem,ak tam bolo napísane niečo čo sa ťa dotklo.

xantipa163

MeryNR
aj mna obcas zabolia, dost ma boleli par dni dozadi, po bokoch, ale to som aj cakala, mam dostat kramy a to ma vzdy strasne bolia v tych partiach prsia.
A bradavky...no ani nehovor, ja si musim dat aj 3x za den dole podprdu, umyt si bradavky a nechat presusit. Su take podrazdene, ako ked som kojila. Podla mna je to aj to umelinovou latkou tej podprdy, inak celkom dobry napad, dat su tam nejake tampony, alebo nieco nedrazdive, lebo mam pocit, ze sa tam bradavky sparia, ked su stlacene cely den a bolia.

Lucy1990

luciaaaa1

Az mi mraz presiel po chrbte :-( a presne kvoli tomuto by som sa bala len tak odist. Nikto nevie odhadnut aky bude pooperacny priebeh...

Lucy1990

xantipa163

Dakujem za pochvalu :-) no tak ty uz si vybavenaa :-)) no mohla by si sa s tym pc cez vikend pohrat, nech sa mozeme aj na tvojich prskach pokochat ;-)
Aj ja som zvedava na tie moje capice, ked budu zle, tak vyuzijem buducu zimu :-)))

luciaaa1

evitkagitka

baby maju pravdu, ja som bola u fabryho prvy krat, zobudila som sa a povedali mi nech si volam odvoz, mala som problem, nikomu som sa nevedela dovolať, za sekundu 12 prišli a išla som pod nôž, u červeňa som mala rovnaky problem, mam problem s krvacanim, a zase ten isty prsnik "blbol" tak po 4h zase na stôl a spravil mi na jednej strane drenaž, nech mi ma kde odtekať krv, pre mna je velmi dôležita ta jedna noc na klinike, už nikdy by som nešla tak ako prvy krat

vladka19

aj ja som komplikovany pacient, 2x operacia a 2x rovnaky problem :-(

xantipa163

Lucy1990
Jasne, mam aj 4 a uz aj plavky, take len tie trojuholniky, co som nenosila asi 100 rokov. :-)
Aj som nieco fotila, len muz preinstalovaval PC a ked chcem dat foto z mobilu, tak musim znova stiahnut program, sa mi nechce, ani nemam na to moc cas.
Ja mam este trochu modrinky, tak to ani tak efektne nevyzera.

Som zvedava na tie tvoje vystuzene capice, co ti pridu. :-)