Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Luciaaa,

No tak toto Keby som mala prvý zážitok tak do druhých nejdem Uz...s čím si nebola spokojna?iva s veľkosťou čo sa ti zdali malé alebo sa ti s nimi pi kojeni neieco stalo?

My s mužom sme sa bavili,Uz druhé mimi nebude,škoda se som nešla vtedy di tých 500 lebo som nebolavo tomto rozhodnuti na istom,ze reku AK bude raz druhé pôjdem potom do väčších...aj keď nie sú najmenšie ;))-- a také veľkosťou ako má Cifrova by som asi nevedela ani Dychat...Hihi

luciaaa1

nina7
nie našťastie už potom problemy neboli, no mna otvarali obidva razy hned v den operacie a odsavali, čiže 2x operacia a pri každej operacii 2x narkoza spolu 4x narkoza pri dvoch operaciach, doktor červeň povedal že tam už na lavom bolo zjazvenie, tým že krvacal, to budeš mať aj ty, krv sa zmení na jazvy, tak mi to vysvetloval, takže teraz pri druhej vymene implošov stačilo len slabe obtretie a krvacal zase, ja už dufam že nebudem musieť nikdy absolvovať vymenu implantatov, toto som chcela po tehu, už nechcem

drndula

ano, su velke :-))) ja verím, že sa zmenšia, aj tie prve sa zmenšili ;-)

drndula

Bibika177,

Vitaj teda,treba poslať mail pre Zajacika ktora tu galériu má na starosti na galeria@zoznam.sk s tvojou fotkou pŕs bez tváre,a nickom pod ktorým tu figurujes a ostatné tí povie co ďalej..Je tam veľa bab s rôznymi velkostami,tvarmi implosov a vedenymi rezmi,rôznych dr.čo máš navrhnyre a aké máš miery

bibika177

Ahojte baby:) iba teraz som sa registrovala na túto stránku..Nevedeli by ste mi poradiť ako by som sa dostala do galérie pred a po..-termín operácie má u doktora Červeňa v júny, chcem mat určitú predstavu:.dakujem

drndula

Luciaaa,

Tieto druhe máš 500,jake Su veľké,mne to pripadá na vacsi implos,aké keď sa usadia budu krásne..;))-

nina7

luciaaa1
mne sa tiež doktor snažil tú krv vybrať, ale už to nešlo. vstrebalo sa to, ale stále mám ten ľavý prsník citlivejší a mám pocit, že je tvrdší aj o trošičku väčší. bojím sa, aby sa mi tam nerobila kapsula :-(. tiež som vraj dosť krvácala... tých 5,5 roka si nemala žiadne problémy?

drndula

Adka 22,

Máš ich brutálne...super,super,super,parádna postavavk tomu..vyzerá to megadobre!!!!!!;))) si šťastná žena

luciaaa1

nina7

mne to fabry potom otvaral a odsal a nejak zabezpečil, aby mi to už nekrvacalo, čiže prsia boli v normale, doktor červeň spravil to iste, akurat som dost modrinova, a tiež to bol lavy prsnik, mam aj cely bok modrinovy a dnes cítim v lavom take neprijemne pichanie, v sobotu idem na štichy, tak som zvedava čo doktor na to..

nina7

luciaaa1
Ahoj, ja som mala podobnú skúsenosť ako Ty . Ľavý prsník sa mi neskutočne nalial a mal tiež veľkosť asi 10 (teraz som tri mesiace po,ale stále ho cítim). Môžem sa Ťa prosím opýtať, či sa Ti to potom vstrebalo, resp. či si nemala nejaké problémy potom? Vopred ďakujem za odpoveď.