Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

drndula

a nebolelo to teraz vôbec, bolo mi povedane že to mude malina a aj bola :-) no po operacii mi nebolo po narkoze dobre, na druhy den som bola ešte oťapena, ale nebolelo ma nič, ani lieky som nebrala na bolesť

bibika177

Ďakujem za info..ja mam navhnuté 445ml matrixy, kvapkovité pod sval-mam dosť široky hrudník..aj tak sa bojím, že budú malé ja som chcela vačšsie trojky

luciaaa1

drndula

dakujem :-) nie, prve boli nanatomicke 300ml, ale vyzerali ako okruhle, predtým ako som išla k červenovi som bola v NR u Mladeka a povedal že podla neho su gule, naozaj na mne tie anatomicke tak vyzerali, ten vrch som mala dosť "nadupany" a teraz mam gulate 500ml stredný profil, rez som mala aj predtym aj teraz pod prsom, no nešiel tou istou jazvou, išiel trošku nižšie, lebo je väčší a musel ho dať nižšie, ale tie prve jazvičky som mala úplne tenučke ako vlasok, aspon že to, takže nebudu viditelne, ked sa prso usadí, tak nemaju šancu

nina7

jaj :-( no presne preto som prestala wobenzym brať, lebo som si prečítala letak, ale tiež som ho asi 2 dni brala, inak kamoška ide na takýto zložity zakrok, modelacia + implantaty, ako to zvladaš? bolia ťa tie rezy?

drndula

Luciaaa

No Ved Uz do väčších nepôjdem,to som myslela sr pôjdem po druhom babu,ale týmto to padlo,Preto mi cervicek vrtal g hlave se róm mohla dať vacsie,ale spokojna som moc,Je to sto a jedno oproti tomu či bolo pred,vrrr,až ma striasa..;))))

nina7

luciaaa1
...z ničoho nič sa mi nalial. neskutočná bolesť, myslela som, že mi ho roztrhne :-(. dostala som ATB, a pomaličky to začalo odpuchať. Ja som brala wobenzym a ten vraj tomu napomohol (zabraňuje zrážanlivosti). verím tomu, že to nebola chyba doktora. každé telo je iné a mrzí ma, že sa to stalo mne... :-((( mala som naraz modeláciu aj vkladanie impl., čiže zložitý zákrok...

drndula

Luciaaa,

Tak držím palce nech sú tske ako si prajes,ale budú isto parádne...čiže teraz máš opäť okrúhlei ako tie prvé?a ozaj nebolí táto druha op oproti prvej?rez máš znovu z toho isteho miesta?

luciaaa1

drndula

teraz som pozrela tvoje fotky, ved ty ich maš dosť velke ;-) a velmi pekne :-) bud rada, nevymyšlaj ;-) keby som nebola tehotna, určite si necham tie, čo som mala

luciaaa1

nina7

fakt? až 10-ty den? uff..ved doktora kludne menuj, nie každa baba krvaca viac ako my dve, toto doktor neovplyvní ;-) len zvlaštne že začalo až tak neskoro

luciaaa1

drndula

ja som tužila hned po prvej operacii po väčších :-) to bol taky môj sen, že ešte raz pôjdem, maleho sme planovali, tak že po tehotenstve, nemala som poklesnute tie prve, ale mala som pocit že v dolnej časti mi niečo chyba, hore boli uplne plne a vyzerali skôr ako gule, nie ako anatomicke a neverila som, že sa mi môže stať znova to iste, ani doktor červeň tomu neveril :-)))) no bolo mi povedane, že aj napriek dobrym vysledkom-predoperačnym, mam problem s krvacaním, keby som mala niekedy v buducnosti aj inu operaciu, mam dopredu o tom informovať

nina7

luciaaa1

nechcem menovať doktora, aby sa náhodou baby nezľakli :-). dúfam, že ani mne nič nebude a ten pocit zmizne. mne nakrvácal až desiaty deň po operácii :-(.