Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

drndula

mne bolo zle až po druhej narkoze, po prvej ok, len okolo 19h ma otvarali druhy krat a vlastne som naposledy jedla den predtým večer, bola som hladna, 2 narkozy, tak mi bolo na vracanie, ale potom mi priniesli suchu žemlu a 2 fantazie, ked som zjedla žemlu, bolo mi dobre :-))) asi aj od hladu mi bolo zle, to mne zvykne :-D ja musim jesť pravidelne

drndula

Luciaaa,

Taký ponarkozovy stav som mala aj Ja,akurát že dom bola rada lebo som skoro stále spala a tak necitils tú riadnu bolesť...a zle mi bilo iba po op nastastie neboli čo produkovať...;)))ale nadrapovalo nas vsetky riadne,ajo mačky..

luciaaa1

nina7

super, že ti to takto spravil :-) jasne že to za to stoji, aj ked, po prvych prsiach som bola z toho viac vedla, stale som sa okukovala, bola som nadšena ake mam krasne prsia, teraz už to nie je pre mna taky zažitok, lebo som išla z pekných do dufam krajších a väčších :-) už som na silikon zvyknuta, nič nove pre mna :-D

drndula

išla by som do toho znova, ak by mi niekto zaručil, že sa krvacanie nebude opakovať :-)))) inak to naozaj druhy krat nebolelo, mala som predtým pod svalom, napriklad sestra mala mať od fabryho tiež pod svalom a nema, takže ju to bude bolieť znova, červeň jej da tieto druhe pod sval

bibika177

Ved preto si chcem pozret tu galerku, aby som sa si to prirovnala..a ked este nemam urobene tak aj tak tam mam poslat fotku terajšich? dakujem

drndula

Luciaaa,

Odhliadnuc od tej tvojej tortury,čo bol isto zaberak,išla by si ako prvýkrat opäť do toho?bolela ta táto druhá op menej,ako hovorí dr.cerven?

nina7

luciaaa1
...ja som rada, že doktor bol ochotný mi to urobiť iba cez dvorce. čiže nemám skoro žiadne jazvy (čiže žiadne kotvy), len okolo dvorcov. po dvoch deťoch mi tam zostalo iba "vykojené nič" resp. koža :-(. a dalo sa to zvládnuť, nebyť tej komplikácie, tak poviem, že úúúplne v pohode :-). tak povzbuď kamarátku, nech sa nebojí. určite ten pocit stojí za to, ale to zrejme dobre poznáš ;-)