Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

drndula

:-) zlataaa:-) no, my sme rovnako šibnute, mame rovnake koníčky, vkus, rovnako starých krpcov, je to super :-)

luciaaa1

nina7

ja nemam dobre fotky, mam modriny, stačí ak sa odfotíš bez hlavy teraz pred op. a zajacikovi pošleš, ona ti pošle heslo :-) a potom po opke daš fotku svojich novych :-)

drndula

Luciaaa,

Vy ste ale opice-podarene..ako mušketierky-jedna sa všetky,vsetky za jednu...milé,keď sa takto podporujete a hecujete,ono sa to ľahšie znáša a prežíva,navyše ked je to niekto blízky,z rodiny,...ved citas.ako Su ešte mnohí konzervativny čo sa týka plastík..a že doba tretie tisícrocie..ach jaj...

nina7

luciaaa1
nemohla by som ťa poprosiť o foto na ninanela77@gmail.com? nemám prístup do galérie (ešte som o to nepožiadala). ak nebudeš súhlasiť, pochopím to. ďakujem.

luciaaa1

drndula

ja som sa tej vysušenej žemle strašne potešila a je tam taka kočka sestrička a ta ma odhovarala, nech už nejem :-D vidno, že ona si dava na figuru pozor a uplne nechapala že ja si tu žemlu dam, no nechcela som aby mi bolo na vracanie, radšej som sa najedla

luciaaa1

nina7

ja sa pozorujem aj teraz :-))) či nie je asimetria, ako modriny ;-) ale po prvých prsiach som to preživala inak, prvý rok som nosila vystrihy, tešila sa z novych prs, teraz už je to ine, ked ideme večer von, dam si tielko s pekným vystrihom ale bežne nosim natelniky po krk, šále, už ma nebaví to odhalovanie :-D

drndula

že šport :-)))) :-D si ma pobavila, no naraz sme ostali tehu, s odstupom 4mes., tak naraz riešime aj prsia, sestre navrhol 515ml anatomicke ako ma lucy 1990, ona mala doteraz 300ml anatomicke, a ide teraz v sobotu do PK, mali sme isť pred 2 týždnami spolu, no ochorela, našťastie dostala rýchlo nahradný termin :-)

drndula

Luciaaa,

Hihi,ja som zjedla polievku a aj to iba vodu vypila z nej o desiatej večer a okolo deviatej ráno som išla pod nôž...len ako tehotná,nemohla som ani cítiť tie vône,hneď ma bralo...a neskôr v noci nám sestrička doniesla piskoty.aké nebicko v papulke...konečne najedena a spokojna..;)))

drndula

Luciaaa,

Ved to, že nemala pod svalom teraz bude,to bude bolieť,ako nás prvýkrát,ty ten sval Uz máš natiahnuty..takže ide aj ona druhýkrát?Fiha,to Je u vás šport?;)) a bude mať rovnakú velkost? Inak he to sranda,ze prvé boli anatomy a druhé gulate,rátala by som opačný sled...

nina7

luciaaa1
čiže je to normálne, že sa stále pozorujem? :-) už som sama zo seba na nervy, ale ja hľadám každú nezrovnalosť. kedy ťa to prosím ťa prešlo? :-)))