Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Lucy1990
tak som vcera instalovala a nieco poslala zajacikovi, ale este ich mam dost modrinove v dekolte, vyzeram, ako keby ma zbili. :-)

drndula

Xantipa,Luciaaa,

Vy ste aké gurmanky..;D. Ja si z jedla pamätám iba piskoty,polievka asi bola dobrá,iba vodu som vypila,aj to iba zo smädu,slíže som sa ani nenamahala v nej naháňať,nevládala som udržať lyžicu,druhe jedlo čo tu baby ospevovali mäso s ryžou s masom dokonca ani nevidela a ráno tie 2 rozky-na tie som sa iba kukala z postele,ale piskoty nadranom od sestricky chutili priam bozsky..;DDD .;DD

zajacik_006

nové fotky má nellyy a nina7
Ninka teba este porosím,aby si mi do mailu napisala,kto ťa operoval a aké máš (tvar) implošov.

luciaaa1

xantipa

jasne, žemla bola perfektna, hlavne po 24h hladu :-D ona chudera bola podla mna od rana položena na tacke tak bola ako kamen, takže taky polosuchar, ale ako dobre mi padla :-) aj ja tie žemle lubim a kupujem ale čerstvejšie

luciaaa1

nina

ty si už 3mes? super :-) tak všetko dobre :-) a uvidiš, baby maju krasne fotky, ja sa tiež nafotim lepšie

xantipa163

luciaaa1
ta zemla bola nahodou super, ja take kupujem bezne aj domov, aj detom chutia...len tie jogurty...bleee
Akurat som si musela sadnut, lebo ked so tu zemlu jedla v polosede, tak mi zostala niekde na polceste do zaludka, tak som tu nastylovanu sestricku zavolala, nech ma zdvihne, bo so nevedela, ktorym smerom potom ta zemla pojde. :-)

nina7

luciaaa1
tak som konečne požiadala aj ja o prístup. som po opke 3 mesiace a pevne verím, že už nebudem musieť v najbližšej dobe absolvovať ďalšiu. ďakujem za rady. pekný večer ešte...

Barbarella

tak, až teraz som sa dostala k netu...

drndula

na prvú konzultáciu idem do Chirmedu, do Košíc, a to 9. marca

zajacik_006

druhá konzultácia by mala byť u MUDr.Červeňa...najbližší volný termín bol až 29. jún :-)a povedali mi že doktor robí konzultácie iba v BB...