Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Xantipa
Wow .. Tak su tak prirodzene, ze by som v zivote nepovedala, ze su urobene, gratulujem! :-))) Som zabudla, aku mas velkost impl.? Inak mohla by si este prihodit jednu z profilu ak budes mat cas a bude mat kto odfotit, bola by som zvedava ale su zboku .. ;-) velmi pekna pracucka, pan Dr.sa zas vyznamenal!

bimbi

Joybryant
Drzime ti palceky, vydrz a pis ako budes moct, prajem ti aby vsetko dobre dopadlo podla tvojich ocakavani a aby ta to co najmenej bolelo :-) myslim na teba !

leus

xantipa
taku ruzovu podprdu ako mas na fotke som mala aj ja z new yorkeru, ale este Ackovy kosik,velmi som ju mala rada, krasna neonova ruzova, teraz ju po mne zdedila moja dcera :))

joybryant

Drdnula
Som zvedava ake to vsetko Bude. Pod narkozou som Este nikdy nebola. Ci mi Bude zle, ako ma budu prsia boliet atd atd. Ohh.. :DD

joybryant

Ahojte kocky
No tak je to tu. Som uz v pezinku na hoteli, zajtra rano na 8 uz idem. Drzte palce. Ide este niektora z vas?