Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Joiyntbrant,

Narkozu prežijes neboj,nic to Nie Je a čo sa týka pŕs tak tie bolieť budu,to ti povieme všetky,aj samá anestéziológicka..úplne bez bolesti to nebude...

Katka54

joybryant,

držím palce a žiaden strach, všetko dobre dopadne. Pozajtra nám už budeš písať celá vysmiata, že už máš úspešne po..;)

Katka54

Ahojte baby,

tak včera som bola na kontrole, všetko OK, jazvy tiež OK. :) Doktorkovia boli super, dobrá atmosféra u nich vládne, celkom fajn sme sa nasmiali..:) Poslala som aj ja nejaké nové fotky do galérky.

Givenchy,
gratulujem a skoré zotavenie prajem.:)

Xantipa,
neverím, že to nemáš také od prírody. ;))

givenchy

ahojte baby! uz som po !:) vcera ma operovali :) dnes som dosla domov. musim povedat ze v Chirmede su naozaj profesionalni.. mna nic nebolelo :) strasne som sa bala ze ktovie ake to bude !:)