Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

baby,
ja som si deň pred opkou nalepila aspoň trsy. lebo vedela som, že pár dní sa mi malovať určite nebude chcieť. a po opke, keď som odchádzala z kliniky som na recepcii stretla bývalého spolužiaka do ktorého som bola roky bachnutá :-)) ešte dobre, že som mala aspoň tie trsy, keďže som ani očesaná nebola :-D

xantipa163

luciaaa1
aj ja som taka, bez make upu, ani pre balik pod branu, ked prinesie kurier. :-)
A ked som bola tam, tak aj to minimum co som si odvazila v den opky na tvar dat, sa mi zmizlo, som sa leskla ako psie g...
Preto som si uz vecer umyla tvar a nakremovala.

Mery NR

drndula,
ja by som mala tiež záujem o tie podprdy. chcela som si ich aj objednať, lenže už nemali.
luciaaa1,
ale ozvala si sa prvá, takže máš prednosť :-) keby ti boli malé, pošleš mi ich?

luciaaa1

joybryant

inak uplne ťa chapem, presne z tohto som mala najväčšie stresy, nie z operacie, ale z balenia vecí všetkych kremikov a vecí pre mna potrebnych na prežitie, a ako budem vyzerať bez makeupu a tak, tam mi to bolo uuuplne jedno :-)

luciaaa1

joybryant

jasne že môžeš :-) no ja som tam mala zrkadlo, malovatka, hygienicke, kremiky 3 druhy, no naladu namalovať sa som nemala, som zvedava čo potom napíšeš, uvidiš že ti na tom tam zaležať nebude, budeš rada že si v takom stave na posteli bez zbytočnej namahy :-)))) dokonca ja bez umytia zubov nezaspim, tam som si ich večer neumyla :-D

luciaaa1

tenda

ja som si vybavila ročný vstup do fitka v januari a ešte som tam nebola :-( zajtra sa chcem spytať doktora, kedy by som mohla začať, mam už zo seba depky, a v tom fitku ked predložím papier, že som bola napr.na operacii, posunu mi našťastie ten vstup o tu dobu, čo som tam chodiť nemohla :-)