Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

joybryant

držim palce na zajtra! nech vsetko dobre dopadne a zobudis sa z krasnymi prskami :-)
ten makeup :-) no ja neviem, ja som sa necesala tyzden nie ze by som sa este malovala alebo nejak skraslovala :-) ale kazda znasame bolest inak, tak ak myslis ze mas dost vysoky prah bolesti myslim ze taky jemny make up mozes dat.

devilevil

joybryant

aj ja idem zajtra do PK, ale mam tam byt az o 10:00...mala, dlhe cierne vlasy, mozno sa uvidime. drzim palce, narkozy sa bat nemusis, ja uz som bola 3x, ale zo zdravotnych dovodov a je to pohodicka...ja uz sa neviem dockat.

rita149

xantipa
kto nevie ani by nepovedal ze mas silikony, fakt krasne prirozene prsia!

katka54

krasne a to si len 10 dni po, uz teraz su super.

lucy1990

tak toto su teda prsia!krasen pre mna asi nikdy dosiahnutelna velkost ze G kosik :-) to ja mam 70C alebo 75B :-) super!!!!!!

rita149

jazz24

ja som bola tieu bez podprdy celu naoc na jedej akcii a este som tam aj tancovala , bola som vtedy 6t po opke a nic sa nestalo a vtedy som aj do rana spala bez podprsky lebo som nespala doma ale u frajera a podprsku som si zabudla, neboj nic sa nestane.

luciaaa1

Lucy1990

tiež pozeram že ake mega podprdy :-))))) ja mam síce 500 gulate, ale včera som si skušala D-čko a normalne sa mi zdala velka, ani C-čko mi nesadlo, mam ich zatial moc tvrde a podprdy nesedia

luciaaa1

nellyy

už som písala, rezal mi to kusok pod starou jazvou, kedže mi daval väčší implantat, aby boli pekne usadene, inak by som ich mala pod bradou, keby išiel tým istym rezom, ale mne ta predchadzajuca jazvička nevidno, krasne sa mi zahojili, len slabučke čierky a ked sa prsia usadia bude na neviditelnom mieste, ja ich nevidim ani teraz, kedže mam modriny a prvy krat som mala pod svalom, tak teraz to už nebolelo vôbec, len neprijemne pocity na zvracanie po narkoze a inak ok, sestre nedal prve pod sval, tak ta si odtrpela bolesť 1.krat a teraz bude trpieť 2.krat

jazz24

Lucy1990
ty brdo,to su ake obrovske podprdy:)supeer;*

Katka54

krasne ich mas!;)

baby dnes idem na jednu oslavu,myslite ze mozem ist bez podprdy?zajtra to bude 5 tyzdnov co som po;)ja inak stale nosim tu pooperacnu non-stop!mozno tak hodku max dve som denne bez,niekedy ani to nie:)

luciaaa1

joybryant

aj moja sestra bude zajtra o 8h v PK ;-) taka tmavovlaska, sneda.. ja som išla bez makeupu, bola som prirodzene "krasna" ale prežila som, píšu bez, odlakovať nechty, vybrať umele zuby :-))) držím palce :-) ja tam idem zajtra večer na štichy

xantipa163

joybryant
myslim ze hej, mna to ani nenapadlo, som bola rada, ze som v posteli, vtedy ti je fakt asi fuk, ako vyzeras, riesis uplne ine veci. Ja som si tvar umyla a nakremovala vecer a rano, v den odchodu, som sa trosicku namalovala, ale tiez len spiralu a balzam na pery a trochu pudru.

A baby tu tusim pisali, ze nemali chut citat, no ja som lutovala, ze som si nevzala knihu, lebo som bola na 2-ke izbe(PK), tam nejde TV, tak som citala hrbu modnych casopisov, co ta mali na izbe...no hovadsky zazivne. :-)