Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Luciaaa
To aj ja som taka.. 5 kremov na tvar, peelingy masky a kadeco pudre make upy cervene. a zajtra budem Jak debil vyzerat a napozajtra Ani nehovorim :D. Ale aspon zuby by som si chcela umyvat, mam elektricku kefku uz nachystanu a ustnu vodu. No uvidime..

Kocky k comu prirovnavate tu bolest Po narkoze? Kedy vlastne uz budem citit.. Hned? To su Ale otazky.. :DD

luciaaa1

xantipa

:-))))) hahaha ja dokonca poštarovi ani neotvorím, ked som rano prirodzena :-D ja sa strašne zle cítim, niekedy sa stihnem pred jeho príchodom upraviť, vtedy otvaram, ked nie, radšej zbehnem potom večer na poštu

mery

to s tým spolužiakom :-)))

luciaaa1

MeryNR

jasne, ak nebudu dobre, určite posuniem ;-) mam 500vky, tak doosť velka pravdepodobnosť, ale som velmi zvedava ako sadnu :-)