Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

joybryant
myslim ze hej. Ja mam trochu problematicku plet a som si dala kvapku make-upu, ani to nebolo vidiet, fakt len trosicku. Aj tak som vyzerala ako mumia. :-)

joybryant

Kocky
Dakujem Vam vsetkym uprimne za podporu.

Bimbi
Mile od teba ze budes na mna mysliet :))) tesi ma to. Dufam aj ja ze s tou bolestou ma neprerazi.. :D

Lucy1990

Katka54

Som sa pobavila ze ochranku :-)) muz chodi vsade so mnou, poradi si aj sam :-D

Poslala som este zajacikovi nove fotky co som sa sama odfotila, nech nedehonestujem doktorkovu robotu, oni su fakt pekne sumerne, len ja som sa blbo postavila :-)

xantipa163

Jejda, dufam ze nie, tusim sa zacnem viac sledovat ale chrbat ma nebolieva.

xantipa163

Lucy1990
nemas skoliozu nahodou? Ja som minuly rok sla k ortopedovi, ze ma bolieva chrbtica, on na mna pozrel, ze "jedno plece vyssie, jedno nizsie, jedna lopatka trochu viac vytrca...typicka skolioza", aj ked len taka mensia, musim cvicit, sediet rovno, posilovat svaly.

Katka54

drndula, xantipa, Lucy, barbora,
ďakujem Vám, teším sa z nich.:) Ešte keď sa zahoja, usadia a odpuchnú a hlavne zmäknú...to bude leto.;))

Lucy1990,
no, budeš mať čo "nosiť" ;), mňa by to asi prehlo v páse :)), ale tak ešte sú aj opuchnuté a ako barbora10 písala, ešte sa usádzajú.. A to Tvoj muž Ti najme potom aj ochranku? :))

nina7

vladka19
Ahoj, mne robil doktor naraz modeláciu aj vkladanie impl. Mám guľaté mentor 300ml a robil mi to cez dvorce. Fotku pred mám, ale netrúfam si ju tam dať, lebo to je katastrofa :-))) ("vykojené nič", resp. len koža)...

Lucy1990

xantipa, nellyy, barborka

Dakujem kocky za chvaly :-) na tej jednej krivo stojim, je to vidno na pleciach, muz ma neupozornil tak mam aj prso nakrivo :-)) a teraz pozeram ze aj na druhej, no neviem preco jedno pleco dviham, aj doktorko mi to povedal, ze krivo stojim :-)

barbora10

katka54

tak aj tvoje prsia chvalim!!!velmi pekna praca...

lucy1990

este v tych podprsenkach vidiet,ze to chce cas,ale bude to super,ked sa prsia vytvaruju.

nellyy

xantipa163

Naozaj ich máš super spravené..perfektná robotka :)

Lucy1990

bomba podprdy :) su super, ja by som sa do jedného zmestila s mojimi 70C ešte 4x :D