Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

zuleko, xantipa

velmi velmi dakujem, ja sa moc sledujem a stale mi niečo vadi, prsia som mala aj tie predtým tak blizko, tak mi to ani neprišlo, mne sa pačia každe ine čo vidim..

Mery NR

zuleko
ďakujem za odpoveď. viem, že to nie je nič strašné, len to strašidelne vyzeralo :-) zatiaľ som si ten kúsok prelepila, aby som si ho nešúhala o podprdu. uvidím čo sa mi s tým spraví do pondelka a zavolám dokymu, keby mi to nezmizlo

Lucy1990

xantipa163

Waaau, to je sila ako na tu narkozu kazda inak reagujeme :-) ja si pamatam len na to uspatie, ako som mala otvorene oci a pozerala hore na svetla ako sa mi mihaju, bol to taky prijemny pocit a potom si pamatam az na triasku na izbe a to som uz vraj mala aj telefonat za sebou :-))) muz mi hovoril ze som vraj nieco motala do telefonu, ale bol strasne stastny ze zijem a uz mam po :-) a skoncila som hovor s tym, ze idem spat :-)))

xantipa163

luciaaa1
pekne, sumerne ich mas, co bojis. :-)
Aj mne sa paci, ze su tak pekne pri sebe, ale to ich musis mat take aj svoje(original), ze su blizko, lebo jedna baba na Omlazeni ma nejake 700-ky, chcela mat pri sebe a aj tak nema.

Zuleko

Luciaaa1

Krásne prsia,baby vy ich máte také krásne veľké:-))Už sa teším keď aj moje budú také,a fakt ich máš blízko seba ,ani podprsenku nemusíš nosiť,fakt super..môžeš byť maxi spokojná:-)

xantipa163

Lucy1990
ano ja si pamatam vsetko, fakt mam pocit, ako by to trvalo cele 5 minut. Anesteziolog mi povedal, ze sa mi moze krutit hlava, aj zacala a za par sekund som nevedela o svete a potom si pamatam, ze ma budili, zliezla som zo stola a pekne po svojich na izbu. :-)
Este som riesila so sestrickou, ze ja chcem vankus vyssie, lebo neznasam zarovno a ona ze musim, aby mi nebolo zle.

luciaaa1

Lucy1990

ďakujem, si zlata :-) ja som sa dlho nevedela odvažiť dať fotky, predsa len pred kojenim maju baby tie prsia krajšie :-)

Zuleko

Mery NR

Ja som mala presne to čo ty hovoríš,ako keby sa mi ten vnútorný steh predral na povrch,doktor sa mi ho snažil odstrihnúť ale stále kúsok tam bol,nakoniec mi to niejak neviem či odpadlo či vstrebalo sa,skús zavolať doktorovi,ale nemusíš sa báť nič strašne to nie je:-)