Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

baby

kedy ste začali cvičiť po opke , som 7 týždeň , myslíte , že by som mohla začať?

zajačik
už by som chcela ísť do toho štúdia čo si mi poradila , myslíš ,že je ešte skoro?

Lucy1990

Dakujem velmi pekne za komplimenty, prska ma velmi tesia :-)
A zajtrajsim kockam drzim palce nech im to vyjde podla predstav :-)

drndula

Kočky,

Ktoré chcete tie dve Podprdy čo mám v albume ako posledné Boli dva kusy v balení,je to z Bon Prixu,velkost 36/38,Su mi malé,stale mi vylieza pol bradavky von,dnes som ju mala prvýkrát a vidim zr aj posledný,akurát čo som ich oprala po doručení z postt v ruke a odstrihla metrove visačky...slahne ma,mali ich aj v zelenej a väčšiu velkost a Uz ani tie nemajú..;(((((

xantipa163

rita149
dakujem. :-)
Tvoje su peknucke, pevne a ta sexi postavicka...

jazz
a ty mas dokedy nosit pooperacnu?
Ja len tri tyzdne, potom uz len na noc. Akoze mam v plane tu pooperacnu este ponosit, ale asi nie cely den, ako doteraz.