Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

joybryant
a hej, rano cca okolo 8.00-9.00 ta doktor previaze a prvykrat ich uvidis. Fotak mas?
Potom sa pomaly zbalis a ficis do Svajciarska, ci kam to ides... :-)

Lucy1990

xantipa163

A ty si inak pamatas, ze ta zobudili na sale? Lebo ja si nepamatam ani to, ze som volala muzovi. Chvalabohu som mala na izbe kamosku, tak mi povedala, ze uz som volala :-) no a este jedna usmevna prihoda - na izbu ma doviezli na takom kresle (ja si to nepamatam) ale kamoska mi hovorila, ze som sa z neho normalne postavila a anesteziologovi hovorim ze nebojte :-)))) a on ze bojim :-D no komedia...

xantipa163

joybryant
neboj, zvladnes to, nestresuj, lebo budes nervozna zajtra.
Ja som tiez jedla vecer pred opkpu slepaciu, pila som dost vody cca okolo 22.00, aj tak ma rano susilo.
Po opke ta zobudia na operacke, aspon u mna teda tak bolo, so sestrickou ides na izbu, lezis a trochu sa ti toci svet po tej narkoze, ale hned to moc neboli. Postupne zacne, treba si pytat tabletku od sestricky, radsej dopredu, ked uz zacnes citit bolest, nech sa nerozvinie na horsiu.
Prve hodiny som nechodila, akurat treba hybat v posteli, rukami, nohami, ked na wc tak najskor so sestrickou, ja som uz potom chodila sama, akurat ma vzdy musela zdvihnut, to sama nerob.
Budes mat tesne po opke zimnicu, ale to trva chvilu.
Ta tabletka by mala posobit cca 5 hodin, mne ta nocna sestricka doniesla dve hodiny potom, ako som ten Ibalgin uzila doniesla dalsi Ibalgin+ tie dva lieky na spanie, tak v ramci rozumnej uvahy som si ibalgin odlozila na neskor(nech sa nepredavkujem)a dala som si len tie na spanie. Kebyze uzijem vsetko, mozno mi je tiez blivno, ako Lucy.

Lucy1990

joybryant

Ja som si tam nebrala ziadne lieky, v prvej smene bola sestricka Veronika, ta si znacila vsetko co nam dala a vecer prisla sestricka Tatiana a ta nam ich rozdavala ako cukriky. Jeden som si vypytala vecer, ked na mna dolahla silna bolest, predtym som v pohode chodila aj sa zdvihala z postele, ale potom sa nedalo, tak som si vypytala, mohlo byt okolo 7-8 vecer. Potom vsetkym babam dala o 11tej jeden ibalgin 600 a 2 stillnoxy. Najprv som si povedala, ze vydrzim, ale o 2hej rano som sa zobudila a neslo mi zaspat, tak som si dala aj tie 2 stillnoxy aj ibalgin a rano o 8mej som bola hotova, fakt mi bolo asi najhorsie za zivot. Hmlisto si pamatam, ze ma bola prist pozriet na izbu aj xantipa163 ale teda pekny pohlad na mna nebol, som sa citila ako nadrogovana :-(((

joybryant

Lucy1990
To ti lieky nepodavala sestricka Ale si si sama zobrala? Jaj.
Chodili Po opke s tebou trosicku proti tym trombozam ci ako to ? Ci budem iba lezat cely cas.. Previazat na druhy den rano? :))

Mery NR

poraďte :-(
dnes som si odlepila aj posledné 3 tenké prúžky (také zvislé sťahovacie), čo som mala ešte na jazvách. a na konci jednej jazvy mi trčí vnútorný steh, normálne tvrdá biela niť :-( čo s tým mám robiť? ako som vedela, tak som to odstrihla, ale ešte stále mi tam trčí kúsok a bude sa mi do nej podľa mňa aj podprda zasekávať :-( mám vnútorné stehy. mala ste takýto problém niektorá????

Lucy1990

joybrant

Ja som po operacii necitila ziadnu bolest, iba taky tlak na hrudi, ale nic strasne neprijemne, najhorsie prislo asi 4-5 hodin po operacii, to som sa nevedela zrazu ani pohnut, ako to na mna dolahlo, ale dostanes tabletku na bolest a ona to utlmi..len neurob taku chybu ako ja - ze som si dala jeden Ibalgin 600 vecer, potom dalsi nadranom a k tomu 2 stillnox na spanie, rano som sa citila najhorsie za svoj zivot, mlhavo si pamatam ako som hned rano musela bezat vracat a tocila sa mi hlava, aj rano na prevaze som u doktorka v ambulancii vracala - vyzerala som ako mrtvola. To bolo jasne predavkovanie liekmi..

Mery NR

baby,
natierali ste si jazvy s niečim? chrastičky mi už odpadli, jazvy mám biele ale dosť tvrdé. hlavne pod ľavým prsom.. mám si na to dávať ten lioton?