Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Xantipa
Wooow dievcata.. :DD xantipa a nemozem mat na sebe teply frote zupanked vravis ze zimnica? A zabudla som si pyzamo na gombicky :D
No pride Po mna sesternica a idem na paru dni k nej do novych zamkov(ca 1,5 hod cesty) a ked mi uz Bude dobre tak idem domov do Svajciarska, ano.
Nevies kolko to Bude trvat kym budem schopna ist domov, ze?

majuska3190

Lucy1990
Môžem sa ťa prosím ťa opýtať u ktorého doktora si si dávala robiť prsie? Koľko ml? gulaté alebo anatomické? Dakujem

Petulielienka

Baby
A nedáva sa žiadna infuzka proti bolesti? Iba ibalgin? Ja mu neveríííím =D =D a čakali ste horšie tie bolesti alebo to bola uplna pecka? Lebo hovorí sa že akú bolesť čakáš takú dostaneš,tak neviem ako sa mám "pripraviť" ,psychika je sviňa ;-))

Lucy1990

joybryant

No ja velke skusenosti s liekmi nemam, nedavam si tabletky na bolest vobec. Takze nie som zvyknuta. Potom to zvracanie preslo a doma som este dospala noc co mi asi este tie tabletky na spanie ucinkovali..ja to tu pisem len ako varovanie, je dolezite dodrzat tu pauzu medzi liekmi - co ja ani neviem aka je :-) kazdopadne doma som si davala prve 2 dni flector rapid a to len 2x denne a pomohlo mi to najlepsie od bolesti :-)

joybryant

Lucy1990
:DDD Ty si expert. Ale chapem, to clovek prv nevie ako tie lieky dokazu zabrat a vedlajsie ucinky. Chudatko. Dakujem za radu.
Ako si to prekonala potom, Po zvracaniach to potom preslo?

Mery NR

luciaaa1
ty si poklad. keď nezabudneš spomeň mu to. že na konci kde mi už jazva končí mi trčí kúsok, či sa mám ísť ukázať k môjmu dokymu alebo to nevadí, stehy mám vnútorné (vonkajšie som nemala). ďakujem veeeľmi pekne!!!

luciaaa1

Lucy1990 xantipa

smejem sa na tích ponarkozových stavoch :-))) ja som im povedala že by som ju aj domov prijala, taaak sa mi dobre spalo :-D aj sa mi snívalo, len neviem čo akurat ta zimnica je neprijemna