Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

majuska3190

Kludne sa pytaj :-) pred operaciou som mala asi tiez take 2 a 1/2ky, nosila som podprdy 70C. Zajtra budem presne 3 tyzdne po operacii :-) ved ked posles svoju fotku pred na mail galeria@zoznam.sk a napises svoj nick pod ktorym figurujes tu, tak ti dojdu pristupove udaje do galerky a mozes si prezriet viac prac doktora Cervena :-)

sisente

Petulielienka

tak u mna to vobec neplatilo, nebala som sa bolesti vobec, vsetky vraveli ze taky tlak, taka riadna svalovka a to ja znesiem, dost cvicievam, tak ja som sa bolesti vobec ale vobec nebala, len narkozy, no a sok ked som sa prebrala, ako aj po narkoze mi bolo zle kym mi na zvysenie tlaku nedali infuzku a ta bolest!!!!!!! ani rukou pohnut, ani hlavou, zdalo sa mi ze pri kazdom pohybe sa zapajaju tie prsne svaly. ja som aj na 11 den na stichoch bola ako pokakana, chrbat bolel nekonecne, potom po stichoch sa dost ulavilo, ale potom ma zacalo stipavat a pichat nejaky tyzden v prsiach, ked som sa sprchovala a naspat rvala do tej pooperacnej... takze u mna to bola riadna bolest

bimbi

Xantipa,Lucy 1990
Ste super,ze ste sa takto podelili o "zazitok" po opke, mam cakatelkam :-) to velmi pomoze, aspon budeme vediet ako to prebieha a o com to bude.. Len sa dockat :-(((

Joybryant
Neboj.. to zvladnes.. vsetky to zvladli, zajtra budes frajerka a my co nas to caka, ti budeme zavidiet, ze uz si prsata :-)

Katka
Krasne prska mas, mozes sa tesit, podarili sa !!!

majuska3190

Lucy1990
Fuuuha to musia byť pekné deláá 515ml...dosť veľké...no pýtam sa teba, lebo som si tu čítala príspevky a dosť ťa tu chválili že ich máš nádherné, tak som bola zvedavá, aj ja som objednaná k dr.červenovi na op, mne navrhol 330ml ale tak ja má svoje nejaké 2 1/2. Ty si mala pred op ako veľké prsia? a koľko si už po op? dúfam, že ťa moje otázky nezožierajú :-)

Zuleko

Petulielienka

Presne si dobre poznamenala akú bolesť čakáš takú dostaneš,ja som sa tak strašne tešila,že som o bolesti ani na sekundu nerozmýšľala a veru ani som absolútne žiadnu nemala,okrem tlakov.treba ísť do toho z nadšením a nie s očakávaním bolestí..

Petulielienka

Lucy
Mám mám,minule som ho nakázala kúpiť mame,keď sa má pýtala aké veľké balenie,tak hovorím za NAJVÄČŠIE!! Tak kúpila 2 pre istotu :-))

Petulielienka

Ja som na tom s liekmi tak že mna len začína boliet hlava a uz supujem ibalgin,čo mi samozrejme nezaberie tak hneď paralen..takze ak bude toto mega bolesť tak som s tým ibalginom úplne v.. ;-)