Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

rita, jazz, bimbi,
ďakujem :*, teším sa, dúfam, že budú krajšie a krajšie.:) A keď čítam príspevky báb, ktoré majú predtým, tak tomu ani nemôžem uveriť, že už to mám za sebou.:)

Lucy1990,
nauč manžela fotiť ;), čo si pridala Ty tie fotky, tak to úplne inak vyzerá.:)

rita149, luciaaa,
pekné prsia, podpis doktora Čé je zreteľný..:)

BABYmica09

Ahojte kocky, nedalo by sa ostat po operacii za priplatok tie tri dni na lozku naviac?
Mate krasne prsia, aj ja sa uz tesim velmiiiiiii :)))

bimbi

Sisente
Ja mam mat presne itie co ty ES 370ml VP, tie mi navrhol dr., ja som mu len povedala, ze take trojky aby boli, nechcela by som vacsie, myslela som ze max. 325 al.350 a on ze anatomy nie su 350, len 370 ale ze tam je min.rozdiel.. Ja len dufam aby z toho tie trojky boli, dufam, ze to ma v oku.
S tym terminom.:-(. Povedali mi, ze mi zavolaju ked sa uvolni a dr.mi kazal si spravit predoperacne, ze mesiac stare moze byt, tak cakam, dufam a skacem k telefonu jak sibnuta.. netusim, kedy.. :-( snad mi to predop.neprepadne, lebo ma porazi, ale potom vraj len odbery znovu, nad internym privru oci.. Takze vam zavidim co to uz mate za sebou.,

Lucy1990

majuska3190

Staci, ked sa sama, alebo ti niekto odfoti prsia teraz pred operaciou, bez hlavy a kocka co spravuje galerku ti v nej vytvori album kde si budes pridavat neskor fotky po operacii, bez toho to nejde..takto to ma kazda baba :-)

majuska3190

Lucy1990
Si zlatá dakujem..:-) ale ja nemám ešte fotku pred, tak a bez toho sa do tej galerie nedostanem? Prečo ťa vlastne operoval v PK?

bimbi

Sisente
Ale stala za to!!! Ta stale chodim vykukavat, ved vies ja budem mat presne tie iste implose ako ty, tak sa modlim aby moje boli aspon trochu podobne tvojim supis prskam ;-)