Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Luciaaa1

dakujem si zlata :-)

tak nohavicky Ck mam z NR, VS nohavicky a podprsenky objednavam z USA, Armani podprsky a nohavicky tiez objednavam.a Ck podprsky z Rakuska.

drndula

baby,

to ste dobre,ja si v podstate nepamatam nic,iba ranajsie procedury pred opkou,prevoz na salu,nejaku kyslikovu masku nad nosom a svetlo,este som sa stihla obzriet ako vyzera operacna sala a ake su tam kachlicky a uz si nepamatam nic, iba to ze som sa zobudila na izbe,a uz boli zoperovane vsetky baby, teda zvysne dve okrem mna...a stonali sme...:D citila osm asa ako po poldnovom toceni sa na kolotoci, zdvihnut sa z postele bolo nadludske usilie a potom prejst na zachod, aaa, prasili sme setky hned naspat do postele, bolo nam zle, nadrapovalo nas ako mačky,nastastie neslo nic von z pradneho zaludka, preto aj ten "obed" bol parkrat prihrievany a az v noci sa clovek k nemu dopracoval, aj to iba k vode z polievky...:DDD
a tiez prvy pohlad bol na hrudnik (iba co som citila, toho pattonoveho slona, co mi tam usadili),ale zhora nebolo nic vidiet, este aj podprsenka ich stlacala...som ani neverila ze tam nieco mam,az na druhy den rano na preväze, ked ich dr. vyprostil z toho zveraka...to bol paradny pohlad...:DDD

bimbi

Katka 54
dakujeme, ze si sa aj ty podelila so svojou skusenostou..som zvedava ako to bude u mna, ja uz som v celkovej narkoze bola raz, opka kolena, to som sa prebrala na sale, znovu zaspala, potom na izbe.. bolela ma hlava a citila som sa jak po zurke, tak uvidime teraz, vraj ta coca-cola pomaha od zaludka..

Luciaaa1
Bodaj by si mala pravdu.. Len neviem ci to tam nie je tak, ze " lava ruka nevie co robi prava" ci sestricka vie, ze mi doky kazal tie predoperac. Videla som ako si pise moje udaje a k tomu napis "na tabulu". Ale kolko je este bab " na tabuli" predomnou to netusim.. Tak neviem, ci to bude tak skoro ako som si myslela..

Katka54

luciaaaa,

chápem Ťa, veď sa pozri na tú moju fotku na druhý deň PO. Ani tie moje tam nevyzerajú výstavne, tešila som sa, ale tiež som dúfala, že to nie je ich konečná verzia.:) Ale poslala som ju do galérky, nech je vidieť ako sa postupne menia a tie naše terajšie budú ešte krajšie, nič neboj.:) Stále sú v procese hojenia, tvarovania, usadzovania..potrebujú svoj čas. A áno, ja som bola 2 dni po Tebe - v pondelok v BB.:)

Katka54

A pridám aj ja svoju skúsenosti po operácii..
Totiž ja si vôbec nepamätám, že by som sama zliezla z operačného stola a už vôbec si neviem predstaviť, že som odkráčala odtiaľ po svojich k posteli, ktorá bola za dverami operačky. A ak som v tom čase aj niečo hovorila, radšej ani nechcem vedieť čo..:))) Keď som sa zobudila po dosť dlhej dobe - na izbe už ležala baba, ktorá bola po mne a brali akurát tretiu (ale vraj ma zobudila sestrička potlapkávaním po líci a neustálym oslovovaním ma - nepamätám si ju :) ), tak som si hneď chytila prsia, či ich tam mám.:)) Bolesti sa dali vydržať, zle po narkóze mi nebolo vôbec.. Neskôr som si od sestričky vypýtala niečo proti bolesti, lebo aj baby tu spomínali, že nech tú bolesť tlmím, nech si ju nenechám prerásť do väčšej - dostala som infúzku od bolesti. Striedavo som spala a bola hore, a keď som bola hore, tak som volala, že som OK. Najlepšie na tom je, že v tom momente som vedela, že volám, ale potom, keď som zaspala a znovu sa zobudila, tak som si už nebola tým taká istá :) a aj len tak hmlisto som si spomínala na rozhovor s babou, s ktorou sme ležali vedľa seba. Celkom sranda - total mešuge. :)) Ja som sa sama naťahovala za telefónom, čajom, pila som v pohode bez slamky. Tešila som sa na večeru - zjedla som skoro všetko :) a dobre mi to aj spravilo, že som niečo mala konečne v žalúdku. A ako tu niektorá baba písala, tie už väčšie bolesti prišli až večer, tak nám sestrička dala ešte infúzkou antibiotiká, potom od bolesti infúzku a len 1/2 tabletky na spanie. Zuby, tvár som si v ten večer neumývala a to tiež nezaspím bez umytia zubov, ale ani som na to nepomyslela vtedy.:) Ráno som sa umyla už v pohode. Inak s babou, s ktorou sme spolu ležali na izbe, tak už večer sme samé chodili na záchod. Keď to zistila sestrička, tak si robila trošku starosti, ale cítili sme sa celkom v pohode.. A čo sa týka tej psychiky - tak to je fakt sila. Ja som nad bolesťou pred operáciou veľmi nerozmýšľala, uisťovala som sa, že mám presne taký prah bolesti, že to všetko zvládnem. :) A ďalšia vec - baba, ktorá bola so mnou na izbe bola bojovníčka ako ja - povzbudzovali sme sa, mysleli optimisticky a snažili sme sa aukať čo najmenej, stále sme mali o čom kecať, takže sme to spolu fajn zvládli - Ivka, zdravím Ťa..;))) A sestričky aj v jednej, aj v druhej smene boli super, takže aj to veľa spraví..

Asi som sa trošku rozpísala, ale viem, že keď som bola pred opkou, tak takéto informácie som hltala..tak snáď to niektorej z vás pomôže si urobiť ako-taký obraz.:)

luciaaa1

katka

ty ich maš tiež krasne, sumerne :-) ty si bola na operacii asi len chviločku po mne, dnes su 2 týždne čo som bola ja v PK, ja som zo začiatku moc nečítala, mne sa totiž tie moje nejak nepačili a nemala som zo seba naladu, lutovala som že som nešla do menších, aspon do 450 :-))) teraz to už začina byť ok..

luciaaa1

rita149

Dakujem krasne :-) ale ty mne nemaš čo, ja tebe tu celu sexy postavičku ;-) prsia maš dokonale, chcela by som aby sa mi usadili, že by boli moje bradavky vyššie, no uvidim..ked som videla tvoje fotky, tak som si povedala že začnem cvičiť a kde si prosím kupovala tie CK nohavičky a podprdy? kraaasa x-)

bimbi

môj tip je, že do marca ich budeš mať aj ty, uvidiš ;-) už ked vedia že maš predoperačne, daju ti prvy volny termín, moja sestra čakala na nahradny a tuším v utorok jej volali, či môže v sobotu do PK, tak sa velmi potešila, lebo mala isť v marci do BB :-)