Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Rita,

Ďalší?...;)))

Z Toho vyplýva že Budeme musieť nakupovat iba veci s odhaleným chrbtom,kde pidprsenka nemôže ísť,nejako s nimi treba vypiect..hihihi

rita149

jazz24

no aj moj ma rovnake nazory asi ako tvoj. ale ja ked si dam trisko nejake bez podprsky tak mne hrozne stoja bradavky, ja ich mam velmi citlive.ale nebpjsa ved on si zvykne a budes chodit bez, nech je uz leto :-) Ja som bola bez podpprsky na jedej akcii, ale to pochopil ze si nemozem dat podprsku lebo to som mala tricko a malo cely holy chrbat!

luciaaa1

jazz

mne môj tiež diktoval, čo si môžem obliecť, ked som išla von s kamoškami bez neho :-))) ale ja som si aj tak spravila po svojom ;-) a teda ja som mu vysvetlila že nema dôvod žiarliť

drndula

jazz,

no tak mas doma ziarlivca.....:D no na jednej strane ma na co ziarlit, ale zase nema ti co diktovat, co si mas obliect...teraz si pre neho slecna-nebezpecna, tym, ze si to zavrsila skraslenim dekoltu, stala si sa pre neho objektom tuzby mnohyyyyyyyyyyyyyych chlapov a to si on dobre uvedomuje, teraz teda, intenzivnejsie....he he he
boze ale su ti chlapi vrtosivi,jesitni, ziarlivi a boja sa ze ich postavenie mozeme nahradit inym chlapom....
no dufam, ze uz toto robit nebude,inak budes musiet iba podprsky nosit..
neboj ale nie si sama, jedny saty co mam v galerke cez rameno, som mala na sebe, videl ze nemam podprsenku,tak tiez povedal ze ich nosit ale iba s podprsenkou, ze vidiet ked stoja bradavky..::DD a teiz som chodievala na holo, ale to este pred tohotenstvom,a to ze stali v pozore, odkonca na dovolenke som chodila hore bez, to mu nevadilo....pokrytciiiiii :DDDD

jazz24

rita149

dik za radu:)len nakoniec som ostala doma,lebo frajer ma zbadal bez podprdy tak uplne zacal robit sceny..ze bud si dam podprdu,alebo ostavam doma,tak som ostala nastylovana pekne doma..hlavne,ze ked som mala svoje tak som mohla chodit bez :(