Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

jazz24

presne ja hovorim to site, ze na cudze zenske by cumel ale ked chcem ja bez podprsky chodit tak je mudry, povedal ze mozes ale bradavky ti prelepim paskou :-) mne od opky stoja stale :-)

luciaaa1

dnes som si kupila v HM 2 celkom dobre podprsky, su s odopinatelnymi ramienkami, čierna a leopardia, dodnes mi zatial žiadna nesadla, ale tieto ano, mam 75D inak 80C je rovnaky košík a mam pocit že potrebujem asi väčší obvod, ta 80 lepšie sedela..neviem či mi spodne pradlo vymenia, nemate skusenosti?

luciaaa1

drndula

odpisane :-)

Mery NR, Jazz

baby, mne by vadilo že mi bradavky trčia a tým vzbudzujem pozornosť, ja bez podprdy ani na krok, som hanblivka :-))))

Mery NR

ja sa už tiež neviem dočkať kedy si dám cez leto len tak tielko bez podprdy :-)
baby a nebojíte sa poklesu? alebo to nezáleží od toho, či nosím alebo nenosím podprdu?

jazz24

rita149

no ved aj mne stale stoja:) "ze nikto nie je zvedavy na tie tvoje stuple"..som bola smutna z toho...ja som sa najviac na to tesila na trika,saty bez podprdy:)dufam ze si zvyknu ti nasi chlapi,lebo ja inak budem musiet stale nosit podprdu v kabelke a rychlo si ju budem obliekat,ked ho uvidim:D ziarlivci:/ by po takych pozerali iba a doma by chceli tutku,chudinku ..

drndula

Givenchy,

Ja som bola takáto minimálne 10dní,teda do výberu stehov,ako Keby sa mi uľavilo,ale zhrbena som chodila este aj potom,bála som sa vystriet a ťahalo na to,bolelo .uvidíš...

givenchy

chcem sa opytat, asi po kolkych dni budem moct sa narovnat? som druhy den po operacii a chodim doma ako Quasimodo :(((