Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Ahoj luciaaa1,

ty si pred tehotenstvom mala koľko rokov implantáty a aké, aké veľké? Po odkojení sa Ti veľmi zmenili? Celkom ma to zaujíma, lebo ja som ešte nerodila a som zvedavá, čo ma čaká..

drndula,

krásne plávočky, máš nakupovaciu mániu? :)) Hezkyyy..:))

luciaaa1

drndula

nič si tam nemam davať, ja to mam tak dane, aj tie predtým som mala bližše a asi aj moje original, ale to je už vela rokov dozadu, ja si vôbec nepamätam svoje pôvodne :-)))) a verím panovi doktorovi, že sa nespoja :-D

drndula

Luciaaa,

To je asi ten povinný rozmer čo dr.pri meraní na konzultácii spomínal..ale neboj,vsetko bude ok,tak si tam skús pichnúť fľašku malého,ako mantinel...či ti dt.na to povedal?

luciaaa1

drndula

no ta moja minimalna medzera tiež nie je vyhra, su prípady kedy sa implantaty spoja :-( ale vraj by som nemala byť ten prípad, no stačí mi to na moje obavy..
som zvedava na fotky :-)

drndula

Posielala som fotky Zajacikovi,v plavkách,niektoré ešte Boli dobré,možno aj na doraz,musím ich otestivat skôr ako v nich pôjdem niekam,aby som nedopadla ako s tymi pidprsenkami..;)))

drndula

Luciaaa,

Tú. Skoro žiadnu medzeru ti závidí veľa bab, lebo tu my docielime poriadnou Podprdou iba,aby sa spojili, moja spolulexiaca by s tebou v momente menila,ju práve trápi to že ich má dosť od seba,Ja som skúšala toto aké iba push upkou sa stretli pri sebe,sú este síce pevnejšie musía ešte povoliť a potom sa snáď lahsie spoja.. no chcela by som vidieť rozdiel s tvojou veľkosťou na.mojej hrudi,je to deci viac...aaa...

luciaaa1

Drndula

ja som s velkosťou spokojna, už nie su take obrovske ako den po, ale teraz ma trapi ta medzera, že ju mam minimalnu :-( a obvod, no maly na 500ml :-)))) 2x vyšlo rovnake číslo 89cm, ty ich maš super ;-) nič nedofukuj :-))) môj mal ako ročný vaho 12kg, takže už rok stoji na cca rovnakej

drndula

Luciaaa,

Noo,môj má 38mesiacov a ledva 15kg,to s oblečením...veľa papa,ale všetko za aktivneho pohybu,vlastne my vsetko robíme za pochodu..ani pribrat nemá kedy,slizik malý....

Ten tvoj je asi nauceny na ruky nie?

A nrvymyslaj,prska máš krásne.... Pán dr.Cerven je borec...;))))
Škoda,ze tie moje sa nedajú ešte trošičku dofukat,brala ju som tvoju velkost.inak,Je to sranda,máš take a ani nie deväťdesiat cez obvod...musíš byť veľmi utlucka teda...Hadam to nemeral mojím metrom,s ten sa nemýli...som zvedavá,koľko nameria mne..zakaždým mi vyjde iné číslo,a to sa ani nenadychnem pre istotu presného merania..;)))))))