Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

baby,
prosim vas nemate niektora eurosilikony gulate, 310ml, stredny extra-vysoky profil? Mne ich idu davat, tak by som chcela vidiet, ze ako to asi bude vyzerat :D.
dakujeem

jazz24

luciaaa
drndula
rita149

:))dakujem baby,tak vidim,ze nie som v tom sama a dobre to poznate:)dufam si naozaj zvyknu a nebudu robit problemy:)
ja som bola vcera na kontrole a pred tym som bola na oslave a bola som bez podprdy (bez frajera som bola tak som mohla)a doktor pozrel a ze sa necuduje frajerovi,ze mu to vadi:DD
aj nostek musim masirovat a ze sa este o 20-30% zmensi:) drndula nesli mi nacitat tvoje fotky,chcela som mrknut tie nove..vyskusam to neskor:)a luciaaa ty ich mas uzaasne aj ja by som ich chcla mat tak blizko,v dobrom zavidim:))

rita149

tedna1

ta tigrova je Miraculous sexy wild cat. a ružova je angels by victoria secrat.

drndula

ty myslis tu tigriu kde je zadok cipkovy cierny? ak ano tak ta nie je VS. ta je HM. VS je ta kde mam rifle oblecene.

nosana

ahojte,

ja sice este, co sa tyka prs, nie som rozhodnuta, co presne s nimi urobim, kedze som len cerstvo skoncila s kojenim (ale aj k tomu sa raz dostanem, manzela uz na to pripravujem, hehe), ale citam si vas obcas a viem, ze ste tu boli niektore babenky aj na operacii nosa u dr. cervena. chcela som vas poprosit, ze ci by ste mi neposlali nejake fotky. coskoro mam konzultaciu, a zatial som este nevidela, ake nosiky pan doktor robi. velmi pekne dakujem, ak sa najde niekto ochotny :)
moj mail: nosana@pobox.sk

arri

drndula
tu je ten link na tu tigrovu VS podprdu
-odkaz odstránený-
ProductID=1265724842597&c=Page&cid=1327029228691&pagename=vsdWrapper

drndula

Tenda1,

Diky,to sú este minulorocne,tento rok plánujem iné kupit...;))) a hlavne Podprdyy..

Rita,

Krasne sú tie Podprdu
Y,ta posledná tigrica je presne aký model,mozes poslať link,či číslo?kukala som ich,no zdajú sa mi podobne všetky na tej stranke...