Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Ja viem baby tak ,že implantáty sa vlnia tým,ktoré tie prsia nemajú..ale nie som odborník takže to nemôžem potvrdiť..a cítiť ho veľmi v tom predklone,aj to vidno?

tina33

leus

ja nič také necítim opýtaj sa doktora alebo najlepšie nech si to omaka a co ti na to povie to som zvedavá.Kamoška mi tiež dala omakať prsia kde boli neskutočne cítiť inploše ale ona rapidne schudla,len ona je už 4roky po opke.4mesiace sa mi zdaju moc malo na to aby si to cítila.

Zuleko

Drndula

nemusela ani schudnúť,ani nemusel byť zle vložený implantát...implantáty sa často vlnia,babám,ktoré pred OP nemali žiadne prsia..

drndula

Leus,

Buď si moc schudla alebo si neschudla a bol zvolený zlý implos-velkost...vtedy toto robí a cítiť jeho okraj..